Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 14, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μόνο περηφάνια για την ομάδα του Φιλαθλητικού..!


Τον τελευταίο και κρισιμότερο αγώνα του πρωταθλήματος έδωσε σήμερα το απόγευμα ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας .

Η ομάδα της Πρέβεζας αγωνίστηκε εκτός έδρας, στην Θεσσαλονίκη κόντρα στην ομάδα "Ελπίς Αμπελοκήπων" για το εισιτήριο ανόδου στην Pre -League κατηγορία.

Ο Φιλαθλητικός δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-0 σετ (25-23, 25-14 και 25-11). Σκορ που μπορεί να στεναχωρεί στιγμιαία και κυρίως τις παίχτριες της ομάδας, αν αναλογιστεί όμως κανείς τι κατάφεραν όλη τη χρονιά, μόνο άξιες συγχαρητηρίων είναι τόσο οι παίχτριες όσο και το προπονητικό team καθώς και το Δ.Σ. της ομάδας για τον άθλο που πέτυχαν, αφού η ομάδα αήττητη καθ'όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και των Play-off έχασε στον τελευταίο αγώνα τον οποίον έδωσε εκτός έδρας και δίχως το βαρύ πυροβολικό της ομάδας, Μάρθα Γκίμπερτ που όπως στον προηγούμενο έτσι και στον σημερινό και τελευταίο αγώνα, λόγω τραυματισμού της, έλειπε από την ομάδα. 

Πλέον δεν έχει καμία σημασία, αφού τα κορίτσια της Πρεβεζάνικης ομάδας κέρδισαν τον σεβασμό όχι μόνο της Πρέβεζας, αλλά ολόκληρης της οικογένειας του βόλει .

Αρχιτέκτονας όλης αυτής της προσπάθειας, ο Πέτρος Παπαδόπουλος που μαζί με τους συνεργάτες του, κατάφεραν και πέτυχαν μια σπουδαία διάκριση η οποία συνοδεύτηκε από μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά που την χάρηκαν όλοι οι Πρεβεζάνοι !

Όλοι τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων...

Μόνο περηφάνια αρμόζει στην ομάδα του Φιλαθλητικού !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου