Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαΐου 28, 2022

Αναβρασμός στο Καναλλάκι..


Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ. του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!!!

Έπειτα από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/5 και ύστερα από πολύωρες συζητήσεις, παρθήκαν κάποιες σημαντικές αποφάσεις,
Η ποιο σημαντική από αυτές είναι:
Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ εξολοκλήρου του Δ.Σ από κάθε πόστο που υπηρετεί ο καθένας, μια απόφαση που μας στεναχωρεί και μας πικραίνει, γιατί η προσπάθεια όλων μας ήταν τεράστια και σε χρόνο και σε χρήμα που ξοδέψαμε για να δούμε τον σύλλογο μας ψηλά!!!
Με την παραίτησή μας εγκαίρως, έχουμε την πεποίθηση ότι δίνεται η δυνατότητα σε όσα άτομα επιθυμούν και ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας, να συμμετάσχουν στις εκλογές και να αναδειχθεί νέο Δ.Σ. που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ομάδας μας.
Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις προχωράμε στη σύγκλιση της γενικής συνέλευσης, την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 και ώρα 21:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΗΜΟΥ ΠΑΡΓΑΣ.
Θέματα συνεδρίασης:
- Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός.
- Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Εμείς ως απερχόμενη διοίκηση για ένα πράγμα είμαστε βέβαιοι: ότι σε όλες μας τις συναλλαγές είμαστε κύριοι και δεν χρωστάμε σε κανέναν, κάτι που για εμάς είναι ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ. Βλέπουμε όμως ότι το Γηπεδικο θα τραβήξει σε βάθος χρόνου, το οικονομικό είναι αβέβαιο έως και ανύπαρκτο από πλευράς Δήμου (Ενώ σε άλλους γειτονικούς Δήμους, ο κάθε Δήμος είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια αθλητικού σωματείου.), τα λόγια και οι υποσχέσεις δεν μπορούν να καλύψουν την αλήθεια, τη στιγμή ωστόσο που οι υποχρεώσεις μας είναι άμεσες και πραγματικές.
Να επισημάνουμε δε την ανυπαρξία όλων των Δημοτικών Αρχών και των τοπικών φορέων του τόπου μας, όλα τα χρόνια!!!!!
Εκ μέρους όλων των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν την καθημερινή προσπάθεια για να στηθεί και να μεγαλώσει ο ΠΑΣ Αχέρων (Χορηγούς και Φίλαθλο κόσμο), καθώς και τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και βοήθησαν στο έπακρο για να ζήσουμε ωραιες και όμορφες στιγμές, όπως και για τους μεγάλους αγώνες που δώσαμε!!!
Μεγαλύτερη επιβράβευση των κόπων μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την κατάκτηση των ποδοσφαιρικών στόχων του Σωματείου αυτά τα 10 χρόνια, Πρωτάθλημα ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας:3 (2013-14, 2014-15, 2017-18), Σούπερ καπ ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας:2 (2014,2015), Κύπελλο ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας:1 (2020-21), Με αποκορύφωμα την περσινή χρόνια που για πρώτη φορά ο σύλλογος κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής κατηγορίας: 1 (2021-22) και τέθηκε αντιμέτωπος στο Κύπελλο Ελλάδος με τον ΟΦΗ, αλλά και την εκπλήρωση όλων των στόχων που βάλαμε έτσι ώστε το Σωματείο μας να αποτελεί παράδειγμα ενός υγιούς Σωματείου με τα τόσα χρόνια συνεχούς παραμονής και πρωταθλητισμού στην Γ´ Εθνική κατηγορία.
Τέλος ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ο καθένας ξεχωριστά τις οικογένειες μας, για την υπομονή, την στήριξη αλλά κυρίως την αγάπη που μας προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια.
Μ’ εκτίμηση,
Το απερχόμενο Δ.Σ. του ΠΑΣ Αχέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου