Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ - Συστήνεται ως Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Πρέβεζας για να αποσπάσει εύκολα χρήματα


Με την γνωστή μέθοδο της εξαπάτησης ορισμένοι επινοούν ευφάνταστα σενάρια για να αποσπάσουν χρήματα !

Είναι απίστευτοι οι τρόποι που σκαρφίζονται ορισμένοι για να εξαπατήσουν συμπολίτες, βγάζοντας εύκολα χρήματα σε βάρος τους. 

Άλλοτε συστήνονται ως αντιδήμαρχοι, άλλοτε ως Δήμαρχοι, και πάει λέγοντας...χρησιμοποιούν δηλαδή ιδιότητες με κύρος για να πετύχουν το σκοπό τους !

Η μέθοδος που χρησιμοποιούν σε όλες τις περιπτώσεις, είναι η ίδια..

"Συγνώμη, κατά λάθος βάλαμε στον τραπεζικό σας λογαριασμό παραπάνω χρήματα" Έτσι λοιπόν από τα "ανυποψίαστα θύματα" ζητούν να τους επιστραφεί πίσω η διαφορά των χρημάτων...

Αυτή την φορά, στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας στο στόχαστρο των επιτήδειων μπήκε ο κλάδος των ξενοδόχων και γενικότερα τα τουριστικά καταλύματα όπου ένας "κύριος" ο οποίος προσποιείται τον Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος Πρέβεζας επικοινωνεί με ξενοδοχεία και ζητά δωμάτια για συναδέλφους του.

Στη συνέχεια αναφέρει πως στον τραπεζικό λογαριασμό του ξενοδοχείου, καταλάθος καταβλήθηκαν πολύ περισσότερα χρήματα και ζητά σε συγκεκριμένο λογαριασμό, να επιστραφεί πίσω η διαφορά των χρημάτων....

Οι πολίτες και οι ιδιαίτερα οι επαγγελματίες σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει να είναι πολύ υποψιασμένοι και να επικοινωνούν  άμεσα με την αστυνομία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου