Ορθή επανάληψη για την κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πρεβεζάνοι υποψήφιοι για την Κ.Ε. του κόμματος.
Αρχικά στάλθηκε η ανακοίνωση...όμως δύο λεπτά αργότερα στάλθηκε εκ νέου, με μια όμως σημαντική διαφορά. Από την δεύτερη ανακοίνωση αφαιρέθηκαν δύο παράγραφοι.
Οι παράγραφοι αυτοί που ορθά αφαίρεσαν οι υποψήφιοι του Σύριζα και στους οποίους ευχόμαστε καλή επιτυχία, τα "έριχναν" στα ΜΜΕ...
Σε κάποια τουλάχιστον...δίχως να τα ονοματίζουν, κεντρικά και περιφερειακά..
Διότι, ότι λέγεται καλό είναι να λέγεται με ονοματεπώνυμο και όχι "κρυπτόμενοι" πίσω από την λέξη.."κάποια" ΜΜΕ.
Σημ: Προφανώς δεν ταυτιζόμαστε με το περιεχόμενο που αφαιρέθηκε, απλά τα πράγματα καλό είναι να λέγονται με το όνομά τους ! διότι έτσι αποκτά και αξία αυτό που λέμε, σε διαφορετική περίπτωση η αόριστη αναφορά (κάποια) διακατέχεται από έλλειψη αξιοπιστίας της αναφοράς απ'όπου και απ'όποιους και αν επιχειρείται, πέραν βεβαίως της λάσπης στον ανεμιστήρα..!
Στην "ορθή" κοινή ανακοίνωση των υποψηφίων για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ν. Πρέβεζας αναφέρονται τα εξής:
Λίγες ημέρες μετά το συνέδριο, ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ πορεύεται σε μια σημαντική στιγμή, καθώς προχωρά σε εκλογή για την Κεντρική Επιτροπή και για τον Πρόεδρο του κόμματος.
Με ουσιαστικές διαδικασίες και όχι με επικοινωνιακές φιέστες, θα εκλεχθούν την Κυριακή οι πιο άξιοι σύντροφοι για τα ανώτατα όργανα του κόμματος. Αυτό θα γίνει σε μια συγκυρία που ο κόσμος της εργασίας, η νεολαία, η κοινωνική πλειοψηφία, δέχονται μια ολοκληρωτική και ασύμμετρη επίθεση από τον φιλελεύθερο κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του.
Αυτή η συγκυρία, λοιπόν, θα σφυρηλατήσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης του κόσμου προς τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, ώστε να τερματίσει ο πολιτικός βίος της χειρότερης μεταπολιτευτικής κυβέρνησης.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις κοινωνικές δυνάμεις που εκπροσωπούμε, με συλλογική συνείδηση και με άρρηκτη συντροφικότητα, καλούμε τους συμπολίτες μας να πυκνώσουν τις τάξεις μας, να ψηφίσουν στη διαδικασία εκλογής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σ και κυρίως, να είναι παρόντες στις πολλές και κρίσιμες μάχες που έρχονται.
Πρέβεζα 11 Μάη 2022
Θεόδωρος Κορωναίος
Χριστίνα Κριτσιμά
Πάνος Λελοβίτης
Συμεών Μάρκου
Επίσης, πρόσκληση για την συμμετοχή στις κάλπες των εσωκομματικών διεργασιών απέστειλε και ο Βουλευτής, Κώστας Μπάρκας
Κώστας Μπάρκας: Την Κυριακή οι
πολίτες να δώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής
Την Κυριακή
15 Μαΐου από τις 08:00 έως τις 20:00 όλοι οι δημοκρατικοί και προοδευτικοί
πολίτες ψηφίζουμε για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία τον αυριανό
πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Εγγραφή
μέλους γίνεται και την ημέρα της ψηφοφορίας.
Στον Νόμο
Πρέβεζας εκλογικά κέντρα ορίζονται:
Πρέβεζα:
Δημοτική Λαϊκή Αγορά, Μπάλκου 1,
Λούρος:
Παλαιό Δημαρχείο Λούρου,
Θεσπρωτικό:
Παλαιό Δημαρχείο Θεσπρωτικού,
Φιλιππιάδα:
Δημαρχείο Φιλιππιάδας,
Καναλάκι:
Δημαρχείο Καναλακίου,
Πάργα:
Δημαρχείο Πάργας.
Ψηφίζουμε
όλοι! Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό








Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου