Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2022

Η (κακώς) Επιβεβαίωση μας για την Πρωθυπουργική επίσκεψη στην Πρέβεζα


Ο τίτλος της ανάρτησής μας θα μπορούσε να ήταν ο εξής "Κενή Περιεχομένου η Πρωθυπουργική Επίσκεψη στην Πρέβεζα"

'Όμως, δεν χαιρόμαστε, τουναντίον, λυπούμαστε που δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε και θα χαιρόμασταν για το αν η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Πρέβεζα  έφερνε και κάποιες καλές ειδήσεις.

Δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη...

Το PrevezaBest, είχε θέσει τον προβληματισμό μέσω της χθεσινής μας ανάρτησης, Επί της ουσίας η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πρέβεζα ή για τις εντυπώσεις ; και απ'ότι φάνηκε το ερώτημα απαντήθηκε επισήμως κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα όπου δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτα για τα μεγάλα και φλέγοντα - άκρως επίκαιρα ζητήματα του τόπου (λογιστική, νοσοκομείο κτλ)

Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, γνώριζαν εξ αρχής πως το να έρθει ο Πρωθυπουργός και να προβεί σε δεσμεύσεις και εξαγγελίες  ήταν κάτι παραπάνω από απίθανο.

Ο Πρωθυπουργός μίλησε σε πολυπληθές είναι η αλήθεια κομματικό ακροατήριο...αλλά ως εκεί...


Σύμφωνα με σοβαρούς και μετριοπαθείς ανθρώπους της παράταξης, ο Πρωθυπουργός δεν έπρεπε να είχε έρθει σήμερα στην Πρέβεζα....

Τώρα αν κάποιοι "πανηγυρίζουν" επειδή έβγαλαν φωτογραφία με τον Πρωθυπουργό ή τους πήρε κάποιο πλάνο..αυτό είναι μια άλλη ιστορία !

Το ζήτημα είναι τι έμενε για την Πρέβεζα από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού ; Πέρα από τις φωτογραφίες, απολύτως τίποτα !

Ο Πρωθυπουργός αναγκάστηκε να έρθει λόγω των επικοινωνιακών σφαλμάτων των προηγούμενων ημερών, που πιθανά να μην ευθύνεται ο ίδιος αλλά συνεργάτες του...

Σε κάθε περίπτωση πάντοτε μια Πρωθυπουργική επίσκεψη σε ένα τόπο έχει τη δική της αξία. Μόνο που στη παρούσα φάση, την Πρέβεζα ταλανίζουν μεγάλα θέματα για τα οποία δεν ακούστηκε ούτε λέξη...

Το PrevezaBest για όλες αυτές τις εξελίξεις σας τα είχε πει από μέρες μέσω σχετικών δημοσιευμάτων .

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου