Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νοσοκομείο, Λογιστική, ΑΕΝ και Οδικοί άξονες σε πρώτο πλάνο από Στράτο Ιωάννου σε Στέλιο Πέτσα


Η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας ήταν ο επόμενος σταθμός του κλιμακίου της ΝΔ.

Έπειτα από το Δημαρχείο, ο αν. Υπουργός Εσωτερικών, κος Στέλιος Πέτσας μαζί με το υπόλοιπο κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφτηκαν την Π.Ε. Πρέβεζας όπου εκεί είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη, Στράτο Ιωάννου καθώς και με παραγωγικούς φορείς του Νομού. 




Στην σύσκεψη συμμετείχαν, ο θεμ.Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Ματσίρας, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου, κος Κουμπής, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πρέβεζας, κος Γεωργίου, ο Προιστάμενος Πολιτικής Προστασίας κος Νίκος Παππάς, οι Προιστάμενοι της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μότσιος και Κατσανάκης αντίστοιχα, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας, κος Σκανδάλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, κος Ανατολιωτάκης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κος Δήμας, ο Πρόεδρος της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Πρέβεζας, κος Χαλκίδης, Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Παππάς, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής, Gianluca Ματσιρας κ.α.

Τον Υπουργό καθώς και το Κλιμάκιο της ΝΔ υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κος Στράτος Ιωάννου και αμέσως κατευθύνθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων. 



Εκεί, ο κος Ιωάννου μεταξύ άλλων έθεσε σοβαρά ζητήματα στον Υπουργό όπως:

Την αναβάθμιση σε πρώτη φάση του Νοσοκομείου και παράλληλα να ετοιμάζεται ένα νέο νοσοκομείο,  

Η λανθασμένη απόφαση των καθηγητών της λογιστικής να μεταφερθεί το τμήμα στα Γιάννενα . Αυτό να μην συμβεί και να παραμείνει η σχολή σε αυτές τις άριστες κτιριακές εγκαταστάσεις που διαθέτει στην Πρέβεζα,

Ο Εκσυγχρονισμός των κτιριακών εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού ΑΕΝ,

Στήριξη στους οδικούς άξονες (Καμπή - Πρέβεζα, ο παραλιακός Πρέβεζα - Ηγουμενίτσα) και μια σειρά άλλων από επαρχιακούς δρόμους που χρειάζονται αναβάθμιση,

Τέλος ο κος Ιωάννου ζήτησε την στήριξη του Υπουργού για το θέμα των καθαρισμών των ποταμιών και των ρεμάτων για να υπάρξει όπως είπε μια αποτροπή δύσκολων καταστάσεων τον χειμώνα. 

Αμέσως μετά τοποθετήθηκαν οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι φορέων και συλλογών.

Ότι ζει η Ελλάδα με το Αθηνοκεντρικό Κράτος, ζει η Ήπειρος με τα Γιάννενα και αυτό σας το λέει ένας Γιαννιώτης, σημείωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου και Σκανδάλης και συνέχισε λέγοντας πως το νοσοκομείο της Πρέβεζας είναι υποβαθμισμένο καθώς αφέθηκε δίχως να συντηρηθεί και δίχως να γίνει κάποια σοβαρή επέκταση. "Το νοσοκομείο της Πρέβεζας έχει φτάσει και έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές του, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να γίνει κάτι καινούριο", υπογράμμισε ο κος Σκανδάλης. Στο θέμα του νοσοκομείου επίσης στάθηκε και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, κος Γεωργίου. 

Eπιπλέον τέθηκαν ζητήματα όπως της πρώην λέσχης αξιωματικών, τουρισμού κ.α.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου