Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Αυγούστου 17, 2022

ΑΡΤΑ: Προφυλακιστέος ο 29χρονος για τη δολοφονία του πρώην πεθερού του


Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 29χρονος από το Μεσόπυργο της Άρτας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του .

Ο 29χρονος αποδέχθηκε την ενοχή του για την δολοφονία του 75χρονου πρώην πεθερού του υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, ενώ αρνήθηκε ότι αποπειράθηκε να πυροβολήσει την πρώην σύζυγό του. 

Επίσης αρνείται ότι υπήρξε κακοποιητικός μαζί της, κατά τη διάρκεια του κοινού βίου, όπως και ότι προσπάθησε να την πνίξει πριν κάποιες μέρες όπως κατήγγειλε  η 36χρονη.

Το πρωί ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος μαζί με την πρώην σύζυγο του δράστη, έκαναν καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας πριν από ένα μήνα, όταν -όπως υποστήριξαν- ο 29χρονος διαπληκτίστηκε με την πρώτη σύζυγο και την έπιασε στο λαιμό με πρόθεση να την πνίξει. Ο κ Δημήτρης Λαμπράκης συνήγορος κατηγορίας της οικογένειας σε δήλωση του είπε πως “ο 29χρονος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, πήγε στο σπίτι με όπλο να δει το παιδί του και πυροβόλησε και την πρώην σύζυγό του, η οποία ευτυχώς κατάφερε να αποφύγει τα πυρά. Κάτι που δεν κατάφερε ο 75χρόνος πατέρας της, που δέχτηκε τους πυροβολισμούς, στην προσπάθεια να προστατεύσει τον εγγονό και την κόρη του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου