Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 09, 2022

Με αυτοδιοικητικούς και φορείς συναντήθηκαν στην Πρέβεζα ο πρώην Πρωθυπουργός, Αν.Σαμαράς και ο Αμερικανός Πρέσβης Γιώργος Τζ. Τσούνης


Στο περιθώριο της σημερινής επίσκεψης του Αμερικανού Πρέσβη στην Ελλάδα Γιώργου Τζ. Τσούνη και του Πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Πρέβεζα οι δύο άντρες συνοδευόμενοι από τον τοπικό βουλευτή της ΝΔ, Στέργιο Γιαννάκη, συναντήθηκαν σε παραλιακό κατάστημα στο Κανάλι με αυτοδιοικητικούς και φορείς. 

Ο Ελληνικής καταγωγής Αμερικανός πρέσβης Τζορτζ Τσούνης στο πλαίσιο των καθηκόντων του επιχειρεί να επισκεφτεί κάθε γωνιά της χώρας και στα ταξίδια του αυτά τον συνοδεύει ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς με τον οποίον τον συνδέει  παλιά γνωριμία, από την περίοδο όπου ο κ. Τσούνης, διαπρεπές στέλεχος της ελληνικής Ομογένειας, συμμετείχε ενεργά στη δυναμική οργάνωση Hellenic Initiative, η οποία είχε σκοπό σκοπό την κινητοποίηση της Ομογένειας και τον  προσανατολισμό της σε δράσεις υπέρ των συμφερόντων της Ελλάδας, την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την προάσπιση των δικαίων του Ελληνικού λαού.

Ο κος Στέργιος Γιαννάκης ξενάγησε τους προσκεκλημένους του σε διάφορα σημεία του Νομού και τους σύστησε σε αυτοδιοικητικούς και φορείς του τόπου όπου όλοι μαζί συναντήθηκαν σε κατάστημα του Καναλίου και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα προβλήματα και τις προοπτικές της περιοχής.


Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτος Ιωάννου, ο Δήμαρχος Ζηρού, Νίκος Καλαντζής, ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας,  Γιάννης Δαρδαμάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, Γιάννης Μπούρης κ.α.

Παρέα με τον κο Τσούνη βρέθηκαν και Έλληνες της ομογένειας που επισκέφθηκαν την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου