Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Οκτωβρίου 23, 2022

Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά - παρών ο Βασίλης Ιωάννου


Το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α' Κοιμητήριο Αθηνών. 

Εκτός από τους συγγενείς και την οικογένεια της αείμνηστης πολιτικού, τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη και τα τρία παιδιά τους, τη μνήμη της τίμησε πλήθος στελεχών και φίλων του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

Tο παρών έδωσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο Γραμματέας Ανδρέας Σπυρόπουλος, η Γραμματέας της ΚΟ  Λίτσα Λιακούλη, ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Μιχάλης Κατρίνης, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο Παύλος Χριστίδης και ο Ανδρέας Λοβέρδος και πολλοί πρώην και νυν Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων όπως ο Χρήστος Σπίρτζης, Βουλευτής και πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.


Παρόντες επίσης και πολλοί πρώην Νομάρχες, που υπήρξαν στενοί συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά στην ΕΝΑΕ, μεταξύ αυτών και ο Βασίλης Ιωάννου, τον οποίο και διακρίνουμε στις φωτογραφίες, πίσω από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και δίπλα στον Ανδρέα Λοβέρδο και τη Νάντια Γιαννακοπούλου.

(Οι φωτο από τo site ROMIANEWS)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου