Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2022

ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας "Μεγαλειώδης Απεργιακή Συγκέντρωση"


Μεγαλειώδης απεργιακή συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα Παλιά ΚΤΕΛ Πρέβεζας από σωματεία Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα και από το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ

Στη μαζικότερη απεργιακή συγκέντρωση των τελευταίων ετών χαιρετισμό απηύθυναν : η Μαλεζά Ζήνα, μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας, ο Νάνος Βαγγέλης, γραμματέας του Σωματείου Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας , ο Τσέγγος Νίκος , Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν.Πρέβεζας και ο Καραμάνης Ανδρέας, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πρέβεζας.

Στη κεντρική ομιλία ο Πρόεδρος του σωματείου ΟΤΑ Ν. Πρέβεζας και του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Μισιρλής Γιώργος  τόνισε ότι : « δεν προσαρμοζόμαστε στη βαρυχειμωνιά που μας ετοιμάζουν , διεκδικούμε αυξήσεις στους μισθούς, φθηνά είδη πρώτης ανάγκης, φθηνό ρεύμα και καύσιμα.  Η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση πρέπει να αποτελέσει σταθμό κλιμάκωσης του αγώνα κόντρα στους επιχειρηματικούς όμιλους, στη κυβέρνηση  και τις κυβερνητικές αυταπάτες της εναλλαγής, σε νέους ή παλιούς λυτρωτές.  Είναι ξεκάθαρο ότι σήμερα χρειαζόμαστε μαζικά, μαχητικά συνδικάτα που θα συσπειρώνονται καθημερινά δυνάμεις στο δικό μας ταξικό συμφέρον.»

 Ακολούθησε πορεία που κατέκλυσε τους δρόμους της πόλης με συνθήματα.

Για την Ε.Γ. του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας            

Ο Πρόεδρος

Μισηρλής Γεώργιος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου