Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 25, 2022

Μεγάλο αγγλικό περιοδικό μόδας προτείνει Πρέβεζα για διακοπές



Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η λίστα με τους πιο hot προορισμούς του 2023 για τους Βρετανούς από το Skyscanner στην οποία περιλαμβάνεται η Πρέβεζα ως δεύτερος πιο ανερχόμενος προορισμός για ταξίδια ζευγαριών.

Η συγκεκριμένη διάκριση έκανε αίσθηση και αναπόφευκτα έφερε την Πρέβεζα στο προσκήνιο αποτελώντας μιας πρώτης τάξης διαφήμιση. Παράλληλα, είναι πολύ σημαντικό μέσα μαζικής ενημέρωσης μεγάλης εμβέλειας τα οποία επηρεάζουν και καθορίζουν τάσεις να ανακαλύπτουν και να προτείνουν την Πρέβεζα ως προορισμό διακοπών για το 2023. Συγκεκριμένα, το ευρείας κυκλοφορίας εβδομαδιαίο γυναικείο αγγλικό περιοδικό Stylist και με γνώμονα όπως αναφέρει την συγκεκριμένη διάκριση της Πρέβεζας την προτείνει στον κοινό του για διακοπές.  

Το άρθρο εκθειάζει την Πρέβεζα με τα πανέμορφα τοπία, τα καταγάλανα νερά, τα πολύχρωμα σπίτια δίπλα στη θάλασσα δίνοντας έμφαση στις πολύ λογικές τιμές και στην ελληνική φιλοξενία. Γενικά το άρθρο προτείνει αυθεντικούς και εναλλακτικούς προορισμούς με χαμηλό προφίλ μιας και είναι αύξουσα η τάση πολλοί ταξιδιώτες να στρέφονται σε λιγότερο γνωστούς προορισμούς, έξω από την πεπατημένη, αποζητώντας νέες εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου