Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 11, 2022

ΠΡΕΒΕΖΑ: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ


Εν αναμονή (στα κάρβουνα) βρίσκονται πολλοί πολιτευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ εν όψει των επίσημων ανακοινώσεων των ψηφοδελτίων του κόμματος επ΄αφορμή των εθνικών εκλογών. 

Ωστόσο, από την περασμένη εβδομάδα, μέσω διαρροών που έγινε από την Χαριλάου Τρικούπη σε φιλικά προσκείμενα προς αυτή μέσα, δημοσιοποιήθηκαν 250 ονόματα ανά την επικράτεια που φέρονται συμπεριλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια του κόμματος. 

Μεταξύ των ονομάτων αυτών, το ρεπορτάζ ανέφερε και ονόματα για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, δείτε σχετικά ΕΔΩ

Τα ονόματα που αναφέρθηκαν για μια θέση στο ψηφοδέλτιο ήταν ο Παύλος Φραγκούλης, η Μαρία Χύτα, ο Χρήστος Πεπόνης και η Στέλλα Βαρτελάτου. 

Αξίζει όμως επισήμανσης το γεγονός πως από τους πιθανούς αυτούς υποψηφίους, το όνομα του Χρήστου Πεπόνη αποτελεί τη βάση του ψηφοδελτίου και αυτό διότι στις εκλογές του 2019 είχε καταφέρει να συγκεντρώσει περίπου το 50% των  ψήφων του ψηφοδελτίου. 

Σύμφωνα λοιπόν με το πολιτικό μας ρεπορτάζ, στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ για τον Ν.Πρέβεζας  θα υπάρξει μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Και αυτή η αλλαγή "λύνει" τρόπο τινά τα χέρια της Χαρ.Τρικούπη διότι με αυτόν τον τρόπο καλύπτεται όλο το εύρος του Νομού κάτι που δεν συνέβαινε με τα ονόματα που διέρρευσαν οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ . 

Χρήστος Ανεμοζάλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου