Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2023

Ο Δήμος Πρέβεζας οφείλει άμεσα να αποκαταστήσει τη ζημιά στο ΔΑΚ


Έντονος προβληματισμός, καθ'όλα δικαιολογημένος, επικρατεί στα τοπικά αθλητικά σωματεία εξαιτίας των ζημιών που υπέστη το ΔΑΚ Πρέβεζας από την πρόσφατη κακοκαιρία που σαν αποτέλεσμα είχε την εισροή υδάτων και να το καθιστά μη λειτουργικό για τις ομάδες της πόλης που αγωνίζονται σε διάφορα πρωταθλήματα.

Βεβαίως προέχει ο αγώνας κυπέλλου την επόμενης Τετάρτης του Φιλαθλητικού Πρέβεζας κόντρα στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. 

Για τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Πρέβεζας που έχουν και την ευθύνη της αποκατάστασης των ζημιών, αποτελεί στοίχημα ο χώρος του γυμναστηρίου να είναι λειτουργικός έτσι ώστε στον κρίσιμο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας η τοπική ομάδα του Φιλαθλητικού να αγωνιστεί έχοντας στο πλευρό της το φίλαθλο κοινό της πόλης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τεχνικό τμήμα του Δήμου ευελπιστούν πως τις επόμενες μέρες η ζημιά στο ΔΑΚ θα έχει αποκατασταθεί και η ομάδα του Φιλαθλητικού θα αγωνιστεί κανονικά στην Πρέβεζα. Ωστόσο, οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν δεν επιτρέπουν τη πιο άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Ένα στοίχημα που ο Δήμος Πρέβεζας οφείλει να το κερδίσει και οφείλει για την σπουδαία δουλειά που γίνεται στις τάξεις του Φιλαθλητικού !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου