Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιανουαρίου 26, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έτριξε η καρέκλα του Γιάννη Καρβέλη - Ντροπή γι'αυτούς που επιχείρησαν να τον παρουσιάσουν ως σύμμαχο και να τον βγάλουν λάδι...


Ορισμένοι όχι απλώς,. ανεπιτυχώς, επιχείρησαν να τετραγωνίσουν τον κύκλο, όχι απλώς, ανεπιτυχώς προσπάθησαν να κάνουν το μαύρο - άσπρο, αλλά επιχείρησαν να καταρρίψουν κάθε έννοια λογικής ! και ακόμη χειρότερα να αποκρύψουν την αλήθεια..

Αυτό βέβαια έχει να κάνει με την αξιοπιστία του κάθε Δημοσιογράφου και το μέσου που μεταφέρει τα ρεπορτάζ. Προφανώς όλοι κρινόμαστε από το αναγνωστικό μας κοινό και δικαίως τον καθέναν από εμάς που ασχολούμαστε με την δημοσιογραφία μας έχει κατατάξει εκεί που αρμόζει τον καθέναν. Άρα λοιπόν, υπό το πρίσμα της αξιοπιστίας καλύτεροι να μην γίνεται λόγος από τους κρεμασμένους, διότι όπως αναφέρει και ο θυμόσοφος λαός μας στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί... Και στο κάτω - κάτω της γραφής, ας θυμηθούμε την ιστορική φράση του 
Γέρου της Δημοκρατίας, Γεωργίου Παπανδρέου "Δεν έχει σημασία τι λέει, αλλά ποιος το λέει. Άρα λοιπόν και υπό αυτή την έννοια, αυτοί που επιχείρησαν να κάνουν την νύχτα - μέρα, δεν έχουν απολύτως καμία σημασία...

Πάμε όμως παρακάτω..

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, κος Ιωάννης Καρβέλης έπειτα από τα χθεσινά αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του PrevezaBest, δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και τα οποία έφτασαν μέχρι την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, ανάγκασαν τον κο Καρβέλη τον οποίον ορισμένοι άκουσον άκουσον προσπάθησαν να τον παρουσιάσουν στην τοπική κοινωνία ως σύμμαχο, ήταν αυτός που πυροδότησε το κλίμα, δείτε την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων, ΕΔΩ βάζοντας αδικαιολογήτως την υπογραφή του για μετακίνηση της επίκουρης Χειρουργού από το νοσοκομείο της Πρέβεζας στο Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων το οποίο διαθέτει 15 Χειρουργούς ενώ στην χειρουργική της Πρέβεζας υπηρετούν μόνο δύο γιατροί της χειρουργικής ! 

Και επειδή στο PrevezaBest κάνουμε ρεπορτάζ και δεν παρουσιάζουμε άκριτα ότι μας σερβίρουν..διότι έτσι βολεύει, ή δεν μεταφέρουμε όσα οι άλλοι θέλουν να "περάσουν" σχετικά με την κατηγορία που αποδίδεται ότι τάχα δήθεν ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ είχε ελλιπέστατη και διαστρεβλωμένη ενημέρωση, σε όσους ατυχώς τα λένε να τους πληροφορήσουμε ότι εδώ και μήνες από πλευράς του Νοσοκομείου Πρέβεζας, η 6η ΥΠΕ είχε λάβει πολυσέλιδες σαφείς αναφορές και αντιρρήσεις για την μετακίνηση της Χειρουργού !

Έτσι λοιπόν το παραμυθάκι ορισμένων "μπορεί να ήταν καλό" αλλά δυστυχώς δεν είχε δράκο !

Τύχη αγαθή για τον Νομό Πρέβεζας, ένας Πρεβεζάνος και ειδικότερα από τον Λούρο, Γ.Κ. ο οποίος βρίσκεται στον κύκλο συνεργατών του Πρωθυπουργού, πληροφορούμενος τα δημοσιεύματα μας, κίνησε την όλη διαδικασία για την ανάκληση της απόφασης.. Και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, η καρέκλα του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες έτριξε για τα καλά εχθές το βράδυ, ν'αναγκάζεται να προβεί στην ανάκληση της κατάφορης αυτής απόφασης και που θα ήταν ιδιαίτερα επιζήμια για την ήδη υποβαθμισμένη λειτουργία της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πρέβεζας.  

Τέλος, οι έχοντες τις τύχες του Νομού Πρέβεζας θα πρέπει να φροντίσουν για την άμεση επάνδρωση του Νοσοκομείου Πρέβεζας, έστω και προεκλογικά !

Χρήστος Ανεμοζάλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου