Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ακατάλληλος και Επικίνδυνος...


Ο λόγος για τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κο Ιωάννη Καρβέλη στην οποία υπάγεται διοικητικά και η Περιφέρεια Ηπείρου. 

Μεγάλες διαστάσεις έλαβε το προηγούμενο δημοσίευμα του PrevezaBest, δείτε ΕΔΩ για την ακατανόητη μετακίνηση της επικουρικής χειρουργού από το Νοσοκομείο της Πρέβεζας σε αυτό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με απόφαση που υπογράφει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, παρά την αρνητική εισήγηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας, κου Σκανδάλη. 

Ν'αναφέρουμε πως πλέον στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας η οποία απειλείται με λουκέτο υπηρετούν μόνο δύο χειρουργοί, ενώ στο Πανεπιστημιακό στα Γιάννενα, 15 ιατροί της χειρουργικής !

Κι όμως, ο κος Καρβέλης, δίχως να γνωρίζουμε τι είδους συμφέροντα εξυπηρετεί, και δίχως να ξέρουμε το σκεπτικό του, υπέγραψε την μετακίνηση αφήνοντας έκθετη την χειρουργική του νοσοκομείου Πρέβεζας και κατ' επέκταση μια ολόκληρη κοινωνία, αυτής της Πρέβεζας !

Άρα λοιπόν, ο κος Καρβέλης που υπογράφει αυτή την απόφαση είναι επικίνδυνος για τους πολίτες της Πρέβεζας και για το ίδιο το νοσοκομείο, ενώ αν δεν γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα, διπλά επικίνδυνος  .

Ακατάλληλος προφανώς κρίνεται διότι με αυτή του την απόφαση εκθέτει μια ολόκληρη παράταξη, όπως αυτής της Νέας Δημοκρατίας η οποία διόρισε τον κο Καρβέλη στην θέση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ. 

Και μπορεί τον ίδιον τον κο Καρβέλη να μην τον ενδιαφέρει ο Ν.Πρέβεζας σε πολιτικό επίπεδο, όμως με αυτές τις συμπεριφορές μεταξύ άλλων εκθέτει και τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας που σε λίγο καιρό θα πάνε στη κάλπη να ψηφίσουν !

Οι πολιτικοί προιστάμενοι του κου Καρβέλη, ήτοι Υφυπουργός και Υπουργός Υγείας ήδη έχουν πληροφορηθεί το δημοσίευμα του PrevezaBest, που εκτός των άλλων ο κος Καρβέλης εκθέτει την Ν.Δ. 

Έτσι λοιπόν, η παραίτηση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κρίνεται επιβεβλημένη διότι σε τοπικό επίπεδο έκανε ζημιά σε μια παράταξη που σε λίγο διάστημα θα διεκδικήσει την ανανέωση της εμπιστοσύνης από τον λαό και τέτοιες συμπεριφορές ο λαός δεν τις αφήνει ατιμώρητες !

Χρήστος Ανεμοζάλης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου