Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2023

Πλήθος κόσμου στην Τελετή Έναρξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας - Φώτο


Το καρναβάλι 2023 στο Δήμο Πρέβεζας επιστρέφει πιο δυναμικό και οργανωμένο από ποτέ!

Ανεβάζει τους ρυθμούς κάνοντας τη διαφορά και προσκαλώντας όλους τους δημότες και τους επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Το ιστορικό Πρεβεζάνικο καρναβάλι  ξεκίνησε με την συναυλία των μοναδικών ONIRAMA, το απόγευμα του Σαββάτου 28/1 στην πλατεία Ανδρούτσου στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας .





Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου, μικρών και μεγάλων όπου παρακολούθησαν την αγαπημένη τους μπάντα !!



Η συναυλία των ONIRAMA ήταν μια χορηγία του Δήμου Πρέβεζας και διοργανώθηκε  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου-Περιφερειακή Ενότητα  Πρέβεζας, το Καρναβαλικό Κομιτάτο, το Καρναβάλι Γυναικών και τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας.



Επίσης στην τελετή έναρξης συμμετείχαν θεατρικά και χορευτικά σχήματα. 





Ο Δήμαρχος Πρέβεζας  κ.Νίκος  Γεωργάκος κατά την τελετή έναρξης ανέφερε σχετικά:

“Μετά  από  τρία χρόνια  περιορισμών  που επέβαλαν οι έκτακτες υγειονομικές συνθήκες, το καρναβάλι της Πρέβεζας είναι και πάλι εδώ . Η πόλη μας  έχει καταφέρει  να  αποκτήσει  το δικό της ξεχωριστό  “αποτύπωμα”  στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού οι οποίες συνδυάζουν το χθες με το σήμερα, την παράδοση με την εξέλιξη και είναι γνωστές σε ολόκληρη τη χώρα .

Πολλοί  επισκέπτες έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία τους να  περάσουν στην Πρέβεζα τις Απόκριες , να διασκεδάσουν, να γελάσουν, να χαρούν και να απολαύσουν τόσο τη γαστρονομία μας όσο και τη ξεχωριστή ποιοτική φιλοξενία από τους τοπικούς επαγγελματίες της εστίασης, της διασκέδασης και των δομών διαμονής .Αυτός είναι και ο στόχος μας αυτή είναι και η θέλησή μας μέσα από αυτή τη δράση συνεργασίας όλων των φορέων και των συλλόγων στο Δήμο της καρδιάς μας. Όλοι μαζί να  κάνουμε  την πόλη μας   έναν  φιλόξενο , πολύχρωμο και κεφάτο προορισμό, ενώνοντας τις ιδέες μας, το χιούμορ μας και την αγάπη μας για  τον τόπο  μας”.













Φωτογραφική Επιμέλεια: Βασίλης Κούρκουλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου