Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιανουαρίου 28, 2023

Με το δεξί και στον δεύτερο γύρο ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας – Νέα νίκη στην Αλεξανδρούπολη


Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο βόλεϊ γυναικών ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας, ο οποίος κέρδισε στην Αλεξανδρούπολη την τοπική Νίκη με 3-0 στα σετ (22-25), (19-25), (21-25).

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου, μετά την υπερπροσπάθεια και το εισιτήριο για τις 8 στον θεσμό του κυπέλλου, συνέχισαν την αήττητη φετινή τους πορεία και στο πρωτάθλημα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.


Αν και η κούραση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των αθλητριών του Φιλαθλητικού, ωστόσο δεν άφησαν σε κανένα σημείο του αγώνα την αντίπαλη ομάδα να ελπίζει σε κάτι καλό.

Έτσι η νίκη που σημείωσε ο Φιλαθλητικός προστίθεται στην βαθμολογία φτάνοντας έτσι τις 11 σε ισάριθμα παιχνίδια και συνεχίζοντας το αήττητο με 33 βαθμούς (33 σετ υπερ-2 σετ κατά).

 

 Διαιτητές: Σκαρλατούδη, Τονονίδης

 

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σάκης Μουστακίδης): Προφαντή, Μπάρη, Καραμιχάλη, Σάκαλη, Τσακιργιάννης Ι, Καράτζαλη, Κελεσίδου, Τσακιργιάννη Β., Μπαχλάβα, Φίλιππα, Στεφάνου, Σαράντη, Γεωργιάδου, Αθανασοπούλου.

 

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα, Parshyna.

 

 Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου