Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιανουαρίου 31, 2023

Η Διοίκηση της ΑΕΝ/Ηπείρου αναδεικνύει στους σπουδαστές την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας


Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου ανακοινώνει ότι από 07-11-2022 έως 20-01-2023 πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία από σπουδαστές/στριες του ΣΤ΄ και Δ΄ εξαμήνου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Πρέβεζας στο οποίο τηρείται η τράπεζα αίματος του Συλλόγου σπουδαστών της ΑΕΝ/Ηπείρου.

Η  εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε τμηματικά και με τους σπουδαστές/στριες να προσέρχονται στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Πρέβεζας, με τρόπο που αποφεύχθηκε η δυσλειτουργία στις καθημερινές αιμοδοσίες των λοιπών εθελοντών αιμοδοτών.

Η Διοίκηση της ΑΕΝ/Ηπείρου προσπαθεί να αναδεικνύει στους σπουδαστές/στριες της την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, θεωρώντας την ως μία πράξη μεγάλης κοινωνικής και ηθικής αξίας, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η κατά το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή τους. Η τράπεζα αίματος του Συλλόγου σπουδαστών της ΑΕΝ/Ηπείρου εξυπηρετεί ανάγκες σε αίμα σπουδαστών/στριών που φοιτούν ή φοίτησαν παλαιότερα στην Ακαδημία μας αλλά και συμπολιτών μας όποτε απαιτηθεί.

Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας αλλά και την Διοίκηση του Γ.Ν.Πρέβεζας για την αγαστή συνεργασία η οποία ευελπιστούμε να συνεχιστεί προς όφελος όλων.

Ο  Διοικητής

Πλοίαρχος ΛΣ ΤΙΦΤΙΚΙΔΗΣ Παύλος

        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου