Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Βασίλης Ιωάννου και Βαγγέλης Ροπόκης ενώνουν τις δυνάμεις;;


Έντονες είναι οι διεργασίες των τελευταίων ημερών, αναφορικά με συνομιλίες και  συνεργασίες στο επίπεδο του Δήμου Πρέβεζας.

Φήμες μάλιστα που κυκλοφορούν ευρέως στο Δήμο Πρέβεζας, (Λούρο, Ζάλογγο και σε πολλές κοινότητες), αναφέρουν ότι υπήρξε προ ημερών συνάντηση του Βασίλη Ιωάννου, του Βαγγέλη Ροπόκη και 25-30 στελεχών που είναι εν ενεργεία ή υπηρέτησαν στο παρελθόν την Αυτοδιοίκηση ως νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι ή πρόεδροι κοινοτήτων, με απώτερο στόχο να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουν με αυξημένες πιθανότητες το Δήμο Πρέβεζας.

Οι περισσότεροι από τους παρευρισκόμενους, σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή του PrevezaBest, προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά υπήρχαν και στελέχη και από διάφορους πολιτικούς χώρους, όπως τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, αλλά και ανένταχτοι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνάντηση υπήρξε οριστική συμφωνία συνεργασίας και πλέον είναι θέμα χρόνου η δημιουργία μιας νέας δημοτικής κίνησης, η οποία μάλιστα θα είναι υπερκομματική.

Τόσο ο Βασίλης Ιωάννου όσο και ο Βαγγέλης Ροπόκης, αλλά και κάποιοι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που ρωτήθηκαν από το PrevezaBest σχετικά, αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ή και να διαψεύσουν την παραπάνω φημολογία.

Σε κάθε περίπτωση είναι γεγονός ότι στο παρασκήνιο γίνονται πολλές διεργασίες. Ελπίζουμε σύντομα να τις δούμε και στο προσκήνιο.

Χρήστος Ανεμοζάλης

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου