Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Μαρτίου 12, 2023

Ήττα στο τάϊ μπρέικ για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας στα Γιάννενα


Την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας και πιο συγκεκριμένα από τον ΑΣ Γιάννενα με 3-2 στα σετ με (25-22), (12-25), (23-25), (25-22), (22-20).

Η ομάδα της Πρέβεζας ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να εκμεταλλευτούν τα λάθη και να το κερδίσουν με 25-22.


Στο δεύτερο σετ ο Φιλαθλητικός ανώτερο κατάφερε να ισοφαρίσει, κερδίζοντάς το με 25-12, κάνοντας το 1-1.


Στο τρίτο σετ η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου, αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να το κερδίσει και αυτό με 25-23, κάνοντας το 2-1 στα σετ.


Στην συνέχεια ο ΑΣ Γιάννενα πιέζοντας πάνω στο φιλέ, και με εξαιρετικά σερβίς ισοφάρισε σε 2-2 στα σετ, κερδίζοντάς το με 25-22, για να οδηγήσει το παιχνίδι στο τάϊ μπρέικ.


Εκεί και οι δύο ομάδες πάλεψαν στα ίσα με τις γηπεδούχες να είναι πιο τυχερές καταφέρνοντας να το κερδίσουν με 22-20 και να πάρουν το παιχνίδι, απέναντι στον Φιλαθλητικό.

 

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Αποστόλου, Γκοργκόλης

 

Α.Σ Γιάννενα (Τσιούπης): Νιακογιούλου, Μπόζιου, Καλουτσάκη, Μπουρδή, Καρυδάκη, Τικμανίδου, Παπαματθαιάκη, Θεοπίστου, Παππά, Κακαγή, Κατσόγιαννου, Ντούση, Τάνα, Chabai.

 

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Parshyna, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα.

 

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου