Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 29, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Γεωργάκος - Δαρδαμάνης "Τον Απρίλιο η ένταξη του Μουσικού Σχολείου και του Κάστρου του Παντοκράτορα στο "Αντώνης Τρίτσης"


Το ιδιαιτέρως σημαντικό ζήτημα της μη ένταξης του Μουσικού Σχολείου και του Κάστρου του Παντοκράτορα στο χρηματοδοτικό εργαλείο "Αντώνης Τρίτσης" έθεσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Στροφή στο Μέλλον" Θανάσης Ανωγιάτης. 

Απάντηση δόθηκε τόσο από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κο Γιάννη Δαρδαμάνη, όσο και από τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κο Νίκο Γεωργάκο.

Ο κος Δαρδαμάνης δήλωσε πως υπάρχει μία ακόμη συνεδρίαση της επιτροπής αξιολόγησης του προγράμματος και η οποία αναμένεται να γίνει τον επόμενο μήνα όπου σε αυτή τη συνεδρίαση θα ενταχθούν τα έργα .

Στο ίδιο μήκος και η απάντηση που έδωσε ο Δήμαρχος Πρέβεζας ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως η ένταξη των έργων δεν είναι υπόθεση της ΔΕΠΑΝ ή των τεχνικών υπηρεσιών, "Και εμάς, μας είχαν πει ότι θα έμπαιναν, θα ενταχθούν στην επόμενη συνεδρίαση η οποία θα γίνει εντός του Απριλίου, δήλωσε με σιγουριά ο κος Νίκος Γεωργάκος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου