Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σε διαδικασία κλεισίματος το στρατόπεδο Παπαγεωργίου (Καύσιμα) - Τι σημαίνει αυτό πρακτικά για την περιοχή


Οριστικό λουκέτο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PrevezaBest, αναμένεται να βάλει το επόμενο διάστημα η αρμόδια υπηρεσία του στρατού στο στρατόπεδο Παπαγεωργίου στην Πρέβεζα (Καύσιμα) που βρίσκεται μέσα σε μια έκταση φιλέτο στη περιοχή "Βαθύ"

Και αυτό το στρατόπεδο, όπως και τα άλλα, βρίσκεται στο σχεδιασμό διεκδίκησης της Περιφέρειας Ηπείρου έτσι ώστε να αποδοθούν στη τοπική κοινωνία. 

Πιο συγκεκριμένα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Περιφέρεια Ηπείρου, διά του Αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου και έπειτα από διαμεσολάβηση του Περιφερειάρχη, κου Καχριμάνη,  βρίσκεται στο τραπέζι συζητήσεων με το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ) και για αυτό το στρατόπεδο. 

Πρακτικά τώρα, το κλείσιμο του στρατοπέδου Παπαγεωργίου σημαίνει ότι η περιοχή περίπου από την ΑΕΝ Ηπείρου μέχρι και την περιοχή της Αγίας Ειρήνης θα ενταχθούν όλες οι ιδιοκτησίες των πολιτών στη ζώνη επέκτασης του σχεδίου  πόλης του Δήμου Πρέβεζας. Μέχρι και σήμερα δεν είχαν ενταχθεί στην επέκταση του σχεδίου λόγω του ενεργού στρατοπέδου όπως περιγράφεται και στο γενικό πολεοδομικό σχέδιο (ΓΠΣ) Πρέβεζας. 


1 σχόλιο:

  1. Η επέμβαση της Περιφερειας σε μείζονα θέματα τοπικής Πολεοδομησης μόνο αποτυχία της Δημοτικής Αρχής φανερώνουν. Ενδιαφέρον επίσης θα έχει να δούμε το πραγματικό ενδιαφέρον Καχριμανη-Ιωαννου για τις εκτάσεις αυτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή