Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 26, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η επιβεβαίωση του PrevezaBest μέσα από τα στοιχεία της δημοσκόπησης !


Στο PrevezaBest δέκα και πλέον χρόνια έχουμε μάθει να μην υποκύπτουμε σε οποιοδήποτε κλίμα βρίσκεται απέναντί μας. Αντίθετα, ανεξάρτητα το τι θέλουν οι άλλοι, εμείς, λέμε και παρουσιάζουμε τα πράγματα που ισχύουν και όχι αυτά που οι άλλοι θέλουν να ακούσουν !

Έτσι λοιπόν, για πάνω από μια δεκαετία, καταγράφοντας καθημερινά την ειδησεογραφία ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι οι φορές που πέσαμε έξω. Ποτέ όμως, σε περίοδο εκλογών. Και αυτό το αναγνωστικό μας κοινό το γνωρίζει πάρα πολύ καλά και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση !

Πριν από τρεις μέρες λοιπόν, είχαμε αναφερθεί στην άτυπη παράσταση νίκης και είχαμε πει πως φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο, από την μεν ΝΔ ο Σπύρος Κυριάκης, από τον δε ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Μπάρκας, δείτε ΕΔΩ

Και πράγματι, τα αποτελέσματα της σημερινής δημοσκόπησης του μεγάλου αυτού Portal, Aftodioikisi.gr μας επιβεβαίωσαν πλήρως και στις δύο περιπτώσεις !

Άρα λοιπόν, ούτε τα χαρτιά ρίξαμε, ούτε τον καφέ είδαμε...

Απλά, όπως είπαμε και τις προάλλες αντιλαμβανόμαστε κάποια βασικά σημάδια πέρα από εξαρτήσεις και εντολές.

Επιπλέον, να ξεκαθαρίσουμε πως την ίδια δημοσκόπηση θα δημοσιεύαμε αν τα αποτελέσματα ήταν διαφορετικά και ήταν υπέρ άλλων υποψηφίων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Και αν στο μέλλον υπάρξει τέτοια δημοσκόπηση, εμείς πρώτοι θα την δημοσιεύσουμε !

Φτάνει βεβαίως να υπάρξει !

ΥΓ: Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος !!

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου