Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 26, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Τεράστιες οι ευθύνες του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη


Κατά τη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας, Δημήτρης Σκανδάλης, αναδείχθηκαν και οι τεράστιες ευθύνες που φέρει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, κος Καρβέλης για το ζήτημα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου. 

Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο κ. Σκανδάλης δεν αποποιήθηκε τις ευθύνες που του αναλογούν για τη σημερινή εικόνα υποστελέχωσης του Νοσοκομείου, όμως επεσήμανε πως η διοίκηση κάνει αιτήματα στην 6η ΥΠΕ και από εκεί και πέρα είναι ζήτημα της ΥΠΕ αν θα ικανοποιηθούν και πότε.

Στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας τη περασμένη εβδομάδα, λίγο έλειψε να χαθεί μια ανθρώπινη ζωή λόγω ότι την Πέμπτη 20/4 δεν εφημέρευε χειρουργός. Ο ασθενής από την Πρέβεζα μετέβη στο νοσοκομείο της Άρτας όπου χειρουργήθηκε και έτσι σώθηκε η ζωή του. 

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, ως θεσμικός προφανώς έχει τις δικές του ευθύνες και είναι τεράστιες....και αυτές θα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη από την επόμενη κυβέρνηση έτσι ώστε στη θέση αυτή να τοποθετηθεί ένας άνθρωπος που αν μη τι άλλο να δείχνει υπευθυνότητα και σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου