Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2023

Στην Πρέβεζα η Έφη Αχτσιόγλου για τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου


Επίσκεψη στην Πρέβεζα αναμένεται να πραγματοποιήσει η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Έφη Αχτσιόγλου . 

Η κα Αχτσιόγλου από τα πλέον γνωστά και προβεβλημένα στελέχη του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Πρέβεζας.

Η επίσκεψη της πρώην Υπουργού στην Πρέβεζα εντάσσεται στο πλαίσιο της περιοδείας στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Ιουνίου. 

Η κα Αχτσιόγλου πέραν από το πρόγραμμα και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων θα υπογραμμίσει σε όλους τους τόνους και θα ζητήσει από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ πως σε ότι αφορά το Νομό Πρέβεζας να αυξηθούν τα ποσοστά που καταγράφηκαν στις εκλογές της 21ης Μαίου και που ήταν ιδιαιτέρως απογοητευτικά σε σχέση με αυτά του 2019.

Ο Κώστας Μπάρκας διατηρεί άριστες σχέσεις με την κα Αχτσιόγλου αφού την περίοδο που διετέλεσε Υφυπουργός στο Υπουργείο Εργασίας, πολιτική προιστάμενος ήταν η ίδια. 

Έτσι λοιπόν η επικείμενη επίσκεψη της κας Αχτσιόγλου στην Πρέβεζα περιέχει έναν ξεκάθαρο συμβολισμό και σε ότι αφορά τον Κώστα Μπάρκα αλλά και σε ότι αφορά το κόμμα σε επίπεδο Νομού. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου