Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2023

Προχωράει η υποψηφιότητα Κορωναίου για το Δήμο Πρέβεζας


Πολύ καλά φαίνεται πως προχωράει η υποψηφιότητα του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης "Δημοτική Συνεργασία" Κοσμά Κορωναίου για το Δήμο της Πρέβεζας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες μέρες συνεδρίασε η παράταξη του πρώην Δημάρχου Χρήστου Μπαίλη και εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου δόθηκε στον δημοτικό σύμβουλος της παράταξης, Κοσμά Κορωναίο το περιθώριο να διερευνήσει μέσω διάφορων επαφών το ενδεχόμενο να κατέρθει ως υποψήφιος δήμαρχος για το Δήμο Πρέβεζας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κοσμάς Κορωναίος έχει την απόλυτη στήριξη της παράταξης του, όπως επίσης και της παράταξης του Βαγγέλη Ροπόκη αλλά και των δυο δημοτικών συμβούλων της Στροφής στο Μέλλον, Ανωγιάτη και Κωστούλα. 

Πέραν αυτών όμως, ο κος Κορωναίος σε συζητήσεις και επαφές που έχει αυτές τις μέρες φαίνεται πως το ενδεχόμενο να τεθεί επικεφαλής ενός αυτοδιοικητικού σχήματος που θα επιχειρήσει να ενώσει τις δυνάμεις του κεντροαριστερού - προοδευτικού χώρου να είναι πολύ κοντά. 

Από την άλλη, τόσο τον κο Κορωναίο όσο και τον κο Μπαίλη δεν φαίνεται να προβληματίζουν καθόλου οι όποιες ανεξαρτητοποιήσεις από την παράταξη "Δημοτική Συνεργασία" που αναμένεται να γνωστοποιηθούν τις επόμενες μέρες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου