Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Ιουνίου 04, 2023

Ν.Πρέβεζας - Αυτοδιοίκηση, "στο αν και εφόσον" οι εν δυνάμει υποψήφιοι δήμαρχοι...


Καθώς οδεύουμε για τις επαναληπτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, όπως όλα δείχνουν η Νέα Δημοκρατία παίρνει την αυτοδυναμία ενώ η σύνθεση της νέας βουλής πιθανά να αποτελείται από εφτά κόμματα.

Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Πλεύση Ελευθερίας, Ελληνική Λύση και ΝΙΚΗ. 

Πέραν όμως της κεντρικής πολιτικής σκηνής, το βασικό μενού της επόμενης μέρας των εθνικών εκλογών εμπεριέχει τις εκλογές της αυτοδιοίκησης οι οποίες είναι προγραμματισμένες σε τέσσερις μήνες από τώρα (8 Οκτωβρίου)

Για την ώρα, μέχρι και τη στιγμή που συντάσσεται το κείμενο, για τους υποψηφίους στους τρεις Δήμους του Νομού Πρέβεζας, ελάχιστα είναι τα δεδομένα ! 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή !

Δήμος Πρέβεζας

Δεδομένες θεωρούνται, ή τουλάχιστον θα πρέπει να θεωρούνται οι υποψηφιότητες του νυν Δημάρχου, Νίκου Γεωργάκου, του επικεφαλής της Ανάπτυξης Τώρα, Γιώργου Νίτσα, εκ μέρους της Λαικής Συσπείρωσης του Κώστα Κύρλα και του Νίκου Τζίμα. 

Από εκεί και πέρα στον κεντροαριστερό - προοδευτικό χώρο, αρκετοί εκδήλωσαν ενδιαφέρον, πολλά ονόματα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια υποψηφιότητα που να συσπειρώνει τον χώρο αυτό, δίχως να σημαίνει ότι οι διεργασίες έχουν σταματήσει..αντίθετα προσπάθειες γίνονται αν και ο πολιτικός χρόνος δεν περισσεύει !

Πιθανά κάποια υποψηφιότητα να ξεπηδήσει αμέσως μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ίσως και όχι...

Μάλιστα, όπως πληροφορείται το PrevezaBest, αρκετοί από τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους βρίσκονται...στο "αν και εφόσον.."

Δήμος Ζηρού και Δήμος Πάργας

Και πάλι στις δύο αυτές περιπτώσεις των δήμων, αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί και ακούγονται προκειμένου να κοντράρουν τους νυν δημάρχους, κυρίους Καλαντζή και Ζαχαριά, όμως πέραν από τις υποψηφιότητες της Λαικής Συσπείρωσης, για την ώρα, δεν υπάρχει κάποιο άλλο δεδομένο. 

*Για την διεκδίκηση του Δήμου Πάργας έχει εκφράσει δημοσίως την πρόθεση ως υποψήφιος δήμαρχος, ο Γιάννης Δήμας. 

Και απέχει παρασάγγας η φημολογία και το ενδιαφέρον έως ότου μετουσιωθεί σε υποψηφιότητα προκειμένου να διεκδικήσουν τους δημαρχιακούς θώκους.

...Αυτά είναι έως σήμερα τα δεδομένα..

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου