Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2023

Δήμος Πάργας - Εκλογές - Νίκος Γκέλης με όραμα και ιδέες


Μία εξαιρετική υποψηφιότητα μία ξεχωριστή προσωπικότητα στον χώρο των επιχειρήσεων.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Γκέλης μπήκε στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Βήμα στο Αύριο για το Δήμο Πάργας" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αχιλλέα Γκούμα. 

Ο Νίκος Γκέλης ασχολείται επαγγελματικά με τον Τουρισμό (καταλύματα και εστίαση) και θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου και της περιοχής.

Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Σοβαρός, μετρημένος, σκέφτεται πάρα πολύ καλά τις κινήσεις που πράττει είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο και η απόφαση του να ενταχθεί στο συνδυασμό του κου Γκούμα έγινε κατόπιν ώριμης σκέψης. 

Ο ίδιος έχοντας μια πολύ καλή ομάδα συνεργατών, παρακολουθεί τις εξελίξεις και όπως αναφέρουν όσοι τον γνωρίζουν βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά...

Στα καταστήματα του εργάζονται δεκάδες νέες και νέοι από την ευρύτερη περιοχή του Νομού. 

Η κοινωνική του προσφορά είναι τεράστια στους Δήμους Πάργας και Πρέβεζας μέσω της στήριξης που παρέχει σε διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς κ.α.

Έχει ιδέες ανάπτυξης και διαθέτει όραμα για τον τόπο του και είναι ένας από τους ανθρώπους που αξίζει να πάρει μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί πραγματικά έχει να δώσει πράγματα και να συνεισφέρει στο δημόσιο διάλογο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου