Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2023

Στράτος Ιωάννου : Αποτελεσματικότητα - Εμπειρία - Διαφάνεια - Συνέπεια - Προσιτότητα


Ο Στράτος Ιωάννου Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας και υπεύθυνος για την Τουριστική Ανάπτυξη της Ηπείρου έχει αφενός συνδέσει το όνομα του με σημαντικά αναπτυξιακά έργα και αφετέρου κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η αλματώδης παρουσία της περιοχής στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη φέρει την υπογραφή του Στράτου Ιωάννου μιας και ο ίδιος έχει την ευθύνη χάραξης της στρατηγικής της τουριστικής προώθησης και ανάπτυξης.

Μερικές από τις λέξεις που δικαιολογημένα χαρακτηρίζουν τον Στράτο Ιωάννου είναι: 

 

Αποτελεσματικότητα και αυτό φάνηκε από τη διεκδίκηση και υλοποίηση μεγάλων και σημαντικών για την περιοχή αναπτυξιακών έργων, τα οποία υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται με συστηματική προσπάθεια (π.χ Κάστρο Αγ.  Ανδρέα και Αγίου Γεωργίου, βιολογικός καθαρισμός παραλίων, αλιευτικό καταφύγιο Μύτικα, Νέα είσοδος της πόλης της Πρέβεζας - παράκαμψη Νικόπολης, καταδυτικά πάρκα κλπ).  


Εμπειρία...που αποκτήθηκε με σκληρή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια, η οποία τον βοηθάει να ελίσσεται, να διεκδικεί και να πετυχαίνει τους στόχους που θέτει κάθε φορά με τα καλύτερα αποτελέσματα.  

Διαφάνεια...Όλα αυτά τα έτη που έχει διοικήσει και μέσω της εμπειρίας που έχει αποκτήσει ουδέποτε ακούστηκε το όνομα του για εμπλοκή σε αδιαφανείς διαδικασίες. 

Συνέπεια...Η Συνέπεια των λόγων του είναι η συνέχιση των έργων που είτε βρίσκονται προς κατασκευή και ολοκλήρωση είτε στο στάδιο της δημοπράτησης ή ακόμα και σε επίπεδο μελετών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το μεγαλόπνοο έργο της νέας εισόδου της πόλης της Πρέβεζας - παράκαμψη Νικόπολης, ένα σημαντικό έργο για την Πρέβεζα που φέρει την υπογραφή του, καθώς και το Κάστρο του Αγ. Ανδρέα κλπ.

Προσιτότητα….. Είναι δίπλα στον πολίτη ανά πάσα στιγμή και το τηλέφωνο του ειναι 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτό για τους πολίτες. Η καθημερινότητα των πολιτών και η εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα τους αποτελούν όλα αυτά τα χρόνια προτεραιότητα του.

 

Έτσι λοιπόν, στις εκλογές του Οκτωβρίου ο Στράτος Ιωάννου είναι και πάλι παρών με την «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» του Αλέξανδρου Καχριμάνη και όπως όλοι οι αντιπεριφερειάρχες οι οποίοι κατέρχονται στις εκλογές ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι έτσι και ο ίδιος χρειάζεται το σταυρό των πολιτών και σίγουρα αξίζει την ψήφο και την προσοχή μας για να μπορέσει να ολοκληρώσει όσα έχουν δρομολογηθεί για το καλό της Ηπείρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου