Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30, 2023

“Βήμα στο αύριο” για τον Δήμο Πάργας - Γκέλης "Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε'


Ο γνωστός επιχειρηματίας Νίκος Γκέλης συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Βήμα στο αύριο για τον Δήμο Πάργας" με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αχιλλέα Γκούμα. 

Ο Νίκος Γκέλης ασχολείται επαγγελματικά με τον Τουρισμό (καταλύματα και εστίαση) και θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους επαγγελματίες του χώρου και της περιοχής.

Η κοινωνική του προσφορά είναι μεγάλη στους Δήμους Πάργας και Πρέβεζας μέσω της στήριξης που παρέχει σε διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς κ.α.

Έχει ιδέες ανάπτυξης και διαθέτει όραμα για τον τόπο του και είναι ένας από τους ανθρώπους που αξίζει να πάρει μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί πραγματικά έχει να δώσει πράγματα και να συνεισφέρει στο δημόσιο διάλογο. 

Σε δήλωση του στο PrevezaBest αναφέρεται στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και υπογραμμίζει πως η παράταξη “Βήμα στο αύριο” με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Αχιλλέα Γκούμα ήδη έχει κάνει πολλά θετικά βήματα για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος που δεν είναι άλλος από τη νίκη στις εκλογές. Συνεχίζοντας ο κος Γκέλης αναφέρει πως στις περιοδείες σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Πάργας ο συνδυασμός εισπράττει την μεγάλη αποδοχή των πολιτών. 

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καταλήγει η δήλωση του κου Γκέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου