Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2023

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Μπροστά το ΠΑΣΟΚ από τον ΣΥΡΙΖΑ


Τη δεύτερη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ «πήρε» χθες το ΠαΣοΚ σε δημοσκόπηση της Opinion Poll μετά από αρκετά χρόνια, με το μέλλον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προμηνύεται δυσοίωνο.»

Έτσι παρουσιάζει  σήμερα, ανήμερα των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, το έγκριτο ΒΗΜΑ την χθεσινή δημοσκόπηση, η οποία οδηγεί σε ανατροπή σκηνικού.

Και πράγματι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια έχουμε πιθανότητα για αλλαγή της σειράς των κομμάτων.

Είναι πρώτη φορά, που κάποια δημοσκόπηση δείχνει το ΠΑΣΟΚ να είναι μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι και οι δημοσκοπήσεις, που θα δουν τις επόμενες μέρες το φως της δημοσιότητας, θα έχουν πάνω- κάτω τα ίδια ευρήματα.

Αυτό είχε να συμβεί από το 2012, όταν για πρώτη φορά τότε ο ΣΥΡΙΖΑ και στις δημοσκοπήσεις αλλά κυρίως στην κάλπη πήρε τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην Πρέβεζα πολλοί θυμούνται αυτό που είχε συμβεί στις διπλές εκλογές του 2012.

Τον Μάιο είχε εκλεγεί Βουλευτής ο Βασίλης Ιωάννου από το ΠΑΣΟΚ  και 40 μέρες μετά, στις εκλογές του Ιουνίου, τη θέση του Βουλευτή καταλαμβάνει ο Κώστας Μπάρκας από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τότε μέχρι σήμερα διατηρεί τη θέση του.

Αν τώρα αλλάξει η σειρά των κομμάτων και αυτό διατηρηθεί μέχρι τις Εθνικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ έχει ισχυρές πιθανότητες να εκλέξει Βουλευτή μετά από πολλά –πολλά χρόνια.

Για να δούμε.

Το σίγουρο είναι ότι προβλέπονται πολιτικές εξελίξεις.. 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου