Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2023

ΠΡΕΒΕΖΑ: Νίκος Ταχιάος ο άνθρωπος που σόκαρε το πολιτικό προσωπικό του Νομού


Η κυνική και αυθάδης ομολογία του Υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου στον αέρα της δημόσιας τηλεόρασης - μέσω των δηλώσεων - του βάζει φρένο στις οδικές υποδομές του Νομού Πρέβεζας. 

Με ύφος χιλίων και βάλε καρδιναλίων ο Υφυπουργός Υποδομών δεν δεσμεύτηκε για καμία στήριξη του Υπουργείου για την βελτίωση του οδικού άξονα Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας και κατ'επέκταση για τους υπόλοιπους οδικούς άξονες της περιοχής. 

Προφανώς ο Νομός Πρέβεζας δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες της ατζέντας του Υπουργείου, σύμφωνα με τα όσα είπε. 

Ο κος Ταχιάος αφού σόκαρε (;) με τα όσα δήλωσε το πολιτικό προσωπικό της περιοχής, θα περίμενε κανείς να υπάρξει σύσσωμη αντίδραση από τους τοπικούς άρχοντες. 

Η αντίδραση ήρθε μόνο από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με την στάση του Υφυπουργού..

Επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος της "Στροφής στο Μέλλον", Θανάσης Ανωγιάτης πληροφόρησε - ενημέρωσε το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την χθεσινή συνεδρίασή αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Υποδομών, και κρίνοντας από τις αντιδράσεις των μελών του Δ.Σ. δεν φάνηκε να ενοχλούνται και ιδιαίτερα !

Δήμαρχος, Περιφερειάρχης - Αντιπεριφερειάρχης και ο Βουλευτής, σαν γαλάζιοι-κυβερνητικοί που είναι θα πρέπει να απαντήσουν άμεσα στις προκλητικές δηλώσεις του εξωκοινοβουλευτικού Υφυπουργού ! 

Σε διαφορετικοί περίπτωση - για ακόμη μία φορά- θα είναι υπόλογοι στον Πρεβεζάνικο λαό, αλλά πλέον, αυτό, λίγη σημασία μάλλον έχει μιας και οι εκλογές παρήλθαν !

Μπορούν βέβαια αν θέλουν, να κλείσουν ένα από εκείνα τα περιβόητα ραντεβού στα Υπουργεία...!

Χρήστος Ανεμοζάλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου