Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Νοεμβρίου 29, 2023

Παρουσία του Προέδρου του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος» η επίσημη παράδοση των αναβαθμισμένων θαλάμων νοσηλείας του Νοσοκομείου Πρέβεζας


Για τις 12 Δεκεμβρίου έχει οριστεί η ημερομηνία της επίσημης παράδοσης - τελετής εγκαινίων των έντεκα αναβαθμισμένων θαλάμων νοσηλείας του νοσοκομείου Πρέβεζας. 

Οι θάλαμοι έχουν παραδοθεί πλήρως στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, έπειτα από δωρεά του ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος

Στην εκδήλωση, σύμφωνα με πληροφορίες του PrevezaBest, θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος ο οποίος μάλιστα δίνει το παρών σε όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις που αφορούν το ίδρυμα. 

Σκοπός του Ιδρύματος είναι η υποστήριξη και προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, της υγείας, της παιδείας, καθώς και η προαγωγή του πολιτισμού, της περιβαλλοντικής συνείδησης και της αειφόρου ανάπτυξης. Οι άξονες αυτοί αντικατοπτρίζουν τα ευρύτερα ενδιαφέροντα του αλησμόνητου Παύλου Γιαννακόπουλου, καθώς και τους τομείς στους οποίους διακρίθηκε στη ζωή του.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν αυτοδημιούργητος και αυθεντικός, υπήρξε ένας διορατικός επιχειρηματίας, ενώ χαρακτηριζόταν από έντονη κοινωνική ευαισθησία. Βίωσε δύσκολα παιδικά χρόνια και γι’ αυτό η προσφορά στον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη, αποτελούσε πάντα προτεραιότητα για εκείνον. Σήμερα, εις μνήμην της σημαντικής προσφοράς του ανθρώπου και επιχειρηματία Παύλου Γιαννακόπουλου, το Ίδρυμα αποσκοπεί στο να συνεχίσει την αξιοθαύμαστη αξιακή πορεία του και να αποτελέσει ένα φάρο δημιουργίας και αλληλεγγύης για την ελληνική κοινωνία, διαφυλάσσοντας τις αξίες μας από γενιά σε γενιά.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την ίδρυσή του έως και σήμερα, το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχει αναλάβει μια σειρά από έργα για την υγεία, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα παρέχει και σημαντικές υποτροφίες σε ετήσια βάση για ανώτατες σχολές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα παραμένει διαθέσιμο για όποιον επιθυμεί να συμβάλλει στο έργο του, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε φορείς ή άλλους οργανισμούς. Ταυτόχρονα, η Διοικητική Ομάδα του Ιδρύματος με Πρόεδρο τον κ. Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλο, θα λαμβάνει και θα αξιολογεί αιτήματα και θα προχωρά σε δωρεές, ενώ σε συνεργασία με εμπειρογνώμονες και επιστημονικούς συνεργάτες, θα διασφαλίζεται ότι οι δράσεις, τα προγράμματα και οι ενισχύσεις που υλοποιούνται, θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου