Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2024

Το Meraviglia slow living...σπάει τα κοντέρ ! Νέα μεγάλη αναγνώριση της μονάδας και τεράστια διαφήμιση στην Πρέβεζα !


Μέσα από το PrevezaBest.gr έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην σπουδαία τουριστική μονάδα Meraviglia slow living στην Πρέβεζα η οποία κοσμεί όχι μόνο την περιοχή αλλά ολόκληρη την Περιφέρεια της Ηπείρου και όχι μόνο. 

Για το  Meraviglia στον Μύτικα Πρέβεζας έχουν αναφερθεί με άρθρα τους παγκοσμίου φήμης περιοδικά ταξιδιωτικά και μη, ενδεικτικά αναφέρουμε την telegraph

Πέραν όμως των δημοσιευμάτων σε παγκοσμίου βεληνεκούς μέσα ενημέρωσης, το  Meraviglia - μέχρι στιγμής- έχει αποσπάσει δύο παγκόσμιες διακρίσεις σε διαδοχικούς διεθνείς διαγωνισμούς, δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δεν είναι τυχαίο ότι αποτέλεσε case study για την εξαιρετική διαχείρισή του, στην πρόσφατη έκθεση της Xenia που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αθήνα.

Αυτή τη φορά η Elegance τουριστική μονάδα της Πρέβεζας διακρίθηκε από την βρετανική εφημερίδα "The Times" και αναφέρθηκε με ύμνους προς το Meraviglia συγκαταλέγοντάς το στα είκοσι πιο ρομαντικά μέρη για να μείνεις στην Ευρώπη.

 

Παράλληλα το δημοσίευμα μέσω του ξενοδοχείου αναφέρθηκε και στην πόλη της Πρέβεζας και τις ομορφιές της δίνοντας τεράστια τουριστική ώθηση από το κοινό της Βρετανίας προς την περιοχή μας. 

Άρα λοιπόν, η ιδιωτική πρωτοβουλία πολλές φορές δίνει το έναυσμα για την περαιτέρω ανάπτυξη στα παράλια της Ηπείρου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου