Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 02, 2024

Κατασχέθηκαν 100 κιλά ναρκωτικά μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στη Θεσπρωτία


Σημαντική ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε σήμερα (2-3-2024) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσπρωτίας από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ημεδαπός και αλλοδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία - κατά περίπτωση - για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, απείθεια και παραβάσεις περί αλλοδαπών και κώδικα οδικής κυκλοφορίας. 

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν στην Ηγουμενίτσα αστυνομικοί της παραπάνω υπηρεσίας με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας επιχείρησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο ημεδαπός, με συνοδηγό τον αλλοδαπό. 

Ο οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα και αφού ακολουθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις ακινητοποιήθηκε στην περιοχή Μαζαρακιάς Ηγουμενίτσας, όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. 

Οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν το όχημά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν άμεσα. 

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 66 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -87,5- κιλών και -10- συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη («σοκολάτα») βάρους -11- κιλών.

Επίσης, κατασχέθηκε το παραπάνω αυτοκίνητο, που, όπως προέκυψε, ανήκει σε ημεδαπό, έγκλειστο σε κατάστημα κράτησης. 

Ακόμη, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ ο σε βάρος του αλλοδαπού είχε επιβληθεί το διοικητικό μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου