Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 02, 2024

Εκτός έδρας ήττα για την ομάδα του Φιλαθλητικού


Την ήττα γνώρισε εκτός έδρας η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League κατηγορίας από τον Α.Ο.Ν.Σ Μίλων με 3-1 στα σετ.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι και κατάφεραν να το κερδίσουν με 25-16, κάνοντας το 1-0 στα σετ υπέρ τους.


Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν η ίδια για την ομάδα της Πρέβεζας, η οποία αν και πάλεψε το δεύτερο σετ, ωστόσο έχασε με 25-21, ισοφαρίζοντας ο Μίλωνας σε 1-1.

Στο τρίτο και τέταρτο σετ η ομάδα του Φιλαθλητικού έκανε φιλότιμες προσπάθειες, όμως βρέθηκε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο που γνώριζε πολύ καλά τι ήθελε.

Έτσι ο Μίλων κέρδισε τα δύο τελευταία σετ με το ίδιο σκορ 25-14, κάνοντας το τελικό 3-1.


Την επόμενη αγωνιστική ο Φιλαθλητικός υποδέχεται στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ομάδα των Αμαζόνων, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.


Τα σετ:  16-25, 25-21, 25-14, 25-14

Διαιτητές: Γεωργάκη, Μουλά Ειρ.

Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Γιώργος Δεναξάς): Γιαννέλου, Σάντος, Βυθούλκα, Καλντερόν, Γκρέκα, Δορμπαράκη / Γούλα (λ), Χάνα (λ), Μανώλαινα, Θεοδωρακέα, Αγγελοπούλου, Καρακύκλα.

Φ.Γ.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ (Πέτρος Παπαδόπουλος):  Πατακιάρα, Μητροπούλου, Μπαχλαβά, Αούραμτσικ, Μέλου, Μερκούρη, Κουκά / Κοσμίδου (λ), Φαρίας, Πεπονη, Καρακασίδη.

 

Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου