Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Μαρτίου 27, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Η πικρή γεύση που έμεινε σε επισκέπτη από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Ενυπόγραφο σχόλιο



Το παράπονο που έμεινε από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας κατά την επίσκέψη του στην περιοχή απέστειλε επισκέπτης στην σελίδα μας .

Ο πολίτης ξεκαθαρίζει πως από ένα μεμονωμένο περιστατικό δεν χαρακτηρίζεται ολόκληρη η πόλη, στον οποίον άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, πλην όμως αυτό που του συνέβη του άφησε μια πικρή γεύση. 

Ο ίδιος στο μήνυμα του αναφέρει τα εξής:

"Λέγομαι Χρήστος Σαμαράς και είμαι εκπαιδευτικός από τη Γουμένισσα του νομού Κιλκίς. Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επισκέφθηκα την περιοχή σας. Περάσαμε πραγματικά φανταστικά. Οι άνθρωποι υπέροχοι το φαγητό εξίσου και το καρναβάλι πέρα από κάθε προσδοκία. Δυστυχώς όμως φεύγοντας μου έμεινε μια πικρή γεύση.

Το Σάββατο του καρναβαλιού είχα παρκάρει σε κεντρικό - ανοιχτό - πάρκινγκ (δίπλα από το κατάστημα πλακιδίων Αντύπα) στο σημείο ακριβώς όπου γινόταν η στροφή για να κατέβουν τα άρματα στην παραλία. Έχω ένα Σέατ Τολέντο 23 ετών.

Όταν γυρίσαμε αργά για να επιστρεψουμε στην Άρτα όπου και διαμέναμε διαπίστωσα ότι έλειπε ένα πλαστικό κομμάτι από τη μάσκα του αυτοκινήτου το οποίο μάλιστα και είχε κοπεί. Ήταν αυτό που κάλυπτε τον κοτσαδορο. 

Έμαθα αργότερα ότι ως ανταλλακτικό είναι δυσεύρετο. Τι λιμπιστηκαν ακριβώς από ένα παλιό αυτοκίνητο και μπήκαν στη διαδικασία να το καταστρέψουν ; Τέτοια ξεφτίλα πια ; λυπάμαι πολύ που κάποιοι δυσφημούν συστηματικά τον τόπο τους.

Πρέπει να εντοπιστούν να τιμωρηθούν και να απομονωθούν. Γιατί είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ζημιά. Είναι φιλότιμο και ελληνική λεβεντιά που πλήττονται βάναυσα και η υπερηφάνεια του όμορφου τόπου μας".

Με τιμή
Χρήστος Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου