Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Μαρτίου 16, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Την Καθαρά Δευτέρα στο Σαϊτάν Παζάρ ο επίλογος των γυρισμάτων της ταινίας "ΘΥΣΙΑ" του Μπάμπη Τσόκα


Με την τελευταία σκηνή η οποία είναι προγραμματισμένη για την Καθαρά Δευτέρα στη 1μ.μ. στο Σαϊτάν Παζάρ και στο Ιστορικό Κέντρο, γράφεται ο επίλογος των γυρισμάτων της ταινίας ΘΥΣΙΑ, του Μπάμπη Τσόκα. 

Για τον σκοπό αυτό, της ολοκλήρωσης των γυρισμάτων μαζί με τον Πρεβεζάνο σκηνοθέτη έχουν έρθει διακεκριμένοι κινηματογραφιστές από την Σουηδία, φίλοι και συνεργάτες του κου Τσόκα οι οποίοι έχουν συμμετάσχει σε παγκοσμίου βεληνεκούς ταινίες. 

Ξεχωρίζει ο Jens Fischer ο οποίος στα 28α Βραβεία Guldbagge το 2014 ήταν υποψήφιος για το βραβείο Καλύτερης Φωτογραφίας για τις ταινίες Svart Lucia και House of Angels, ενώ την επόμενη χρονιά κέρδισε το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας για την ταινία Sista dansen. Έχει δουλέψει σε περισσότερες από 35 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές από την δεκαετία του 70.

Η ΘΥΣΙΑ...η νέα ταινία του Μπάμπη Τσόκα για την Πρέβεζα !

“ΘΥΣΙΑ” είναι ο τίτλος της ταινίας – η οποία αναφέρεται σε μια οικογένεια που ζούσε το 1912 που αρχίζει (η ταινία) μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για μια τραγωδία και αναφέρεται στην ιστορία της Πρέβεζας και της Ελλάδος, ενώ το σενάριο είναι βασισμένο στο ιστορικό μυθιστόρημα "Το ρολόι μέσα στο σύννεφο" του Αποστόλη Τάσση.

Πάρτε μια γεύση από την άκρως επαγγελματική δουλειά που φέρνει την Πρέβεζα σε πρώτο πλάνο 

Δείτε το τρέιλερ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου