Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Απριλίου 02, 2024

Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν μόνο για την Ήπειρο και την Πρέβεζα, στην Αράχωβα φτιάχνουν δρόμο 180 εκ ευρώ για το χιονοδρομικό κέντρο !


Σε προβληματισμό και μάλιστα βαθύ, θα πρέπει να μπουν όσοι κρατούν τις τύχες αυτού του τόπου όπου οι πολίτες δια της ψήφου τους εξέλεξαν τοποθετώντας τους σε θέσεις ευθύνης. 

Απ'ότι φαίνεται λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν μόνο για τους δρόμους της Ηπείρου και της Πρέβεζας (παραπομπή της έκφρασης στον Υφυπουργό Υποδομών Νίκο Ταχιάο)

Και αφού σύμφωνα με τον εξωκοινοβουλευτικό Υφυπουργό Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν, ας δούμε τι γίνεται πέρα από την Περιφέρεια Ηπείρου και τι έργο δρομολογούνται. 

Για παράδειγμα, σε φάση ολοκλήρωσης της προετοιμασίας, όπου είναι σχεδόν έτοιμο να πάρει τον δρόμο της υλοποίησης βρίσκεται η  Παράκαμψη της Αράχωβας, για την οποία υφίστανται τα τεύχη δημοπράτησης και πλέον αναζητείται η χρηματοδότηση για την υλοποίησή του έργου...(σσ μήπως δεν βρεθεί;;)

Το κόστος κυμαίνεται περίπου 180 εκατενώ η αναγκαιότητα του έργου είναι να λύσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης της Αράχωβας κατά τους χειμερινούς μήνες, η οποία θα παρακάμπτεται από όσους επισκέπτονται το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού.

Από την άλλη, υπάρχει μια Εθνική Οδός "Λαιμητόμος" Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας δείτε ΕΔΩ όπου κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ενδιαφέρει επί τους ουσίας με καίριες παρεμβάσεις, πλην της Περιφέρειας με τους κυκλικούς κόμβους που ναι μεν θα δώσει κάποιες λύσεις όχι όμως αυτές που πραγματικά απαιτούνται και οφείλει το Υπουργείο Υποδομών να παρέμβει. 

Σημαντική επίσης, η παρέμβαση του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα ο οποίος θέτει το ζήτημα της Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας στη Βουλή, δείτε ΕΔΩ

Έτσι λοιπόν, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται οι απαντήσεις που θα δώσει ο αρμόδιος Υπουργός...

Χρήστος Ανεμοζάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου