Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Απριλίου 01, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Περιφέρεια, Κυβέρνηση και Βουλευτής προ των ευθυνών τους...


Με την λειτουργία της Αμβρακίας Οδού, αυξάνεται όπως ήταν αναμενόμενο και η κίνηση στην φυσική συνέχεια του δρόμου, στο απαρχαιωμένο οδικό δίκτυο της Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας. 

Ήδη, η αύξηση στην κίνηση των μεγάλων οχημάτων είναι εμφανής, σύμφωνα και με τα αποκλειστικά στοιχεία που παρουσίασε το PrevezaBest20% αύξηση των διελεύσεων στην υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας - Ακτίου μέσα σε ένα μήνα !

Tα βαρέως οχήματα μέσω της εθνικής παραλιακής οδού, Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας καταλήγουν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. 

Ένα δρόμος ιδιαίτερα επιβαρυμένος, στον οποίον ναι μεν γίνονται κάποιες παρεμβάσεις με τους κυκλικούς κόμβους από την Περιφέρεια, δεν είναι όμως αυτό που θα δώσει καίρια λύση στην κατάσταση του κυκλοφοριακού φόρτου και της ασφάλειας των οδηγών ειδικά τους μήνες αιχμής. 

Μέσα από το PrevezaBest όλο το προηγούμενο διάστημα αναφέραμε πως τα  λειτουργικά αυτά θέματα θα γίνουν εμφανή από το πρώτο κιόλας διάστημα λειτουργίας του Άκτιο - Αμβρακία.  

Ο εθνικός δρόμος, Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας απαιτεί μεγάλη ανακατασκευή.. και στο σημείο αυτό βρίσκονται προ των ευθυνών τους, το κεντρικό κράτος, με το Υπουργείο Υποδομών, η Περιφέρεια όπως παρέμβαση οφείλουν να κάνουν και οι τοπικοί βουλευτές του Νομού και κυρίως ο Κυβερνητικός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου