Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Απριλίου 17, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Χρυσό βραβείο για το Meraviglia slow living στα Tourism Awards 2024


Μια ακόμη ξεχωριστή διάκριση απέσπασε το Meraviglia slow living στον Μύτικα Πρέβεζας το οποίο κέρδισε μια ιδιαίτερη αναγνώριση στα Tourism Awards 2024 που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα. 

Συγκεκριμένα η παραπάνω τουριστική μονάδα κατέκτησε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία "All-Suite Experience" 

Για το Meraviglia, το συγκεκριμένο βραβείο είναι η έκτη διάκριση  και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. 

Μόλις πριν από δύο μήνες η βρετανική εφημερίδα "The Times" είχε αναφερθεί με ύμνους προς το Meraviglia συγκαταλέγοντάς το στα είκοσι πιο ρομαντικά μέρη για να μείνει κανείς στην Ευρώπη, δείτε ΕΔΩ

Το Meraviglia slow living αν και μετρά μόλις τρία περίπου χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να διακριθεί στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιους διαγωνισμούς, δείτε ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ διαφημίζοντας παράλληλα την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.



Επίσγης Paleros Bay ξεκίνησε ως εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων πριν από 20 χρόνια και εξελίχθηκε ακολουθώντας το όραμα του ιδρυτή και CEO της Κωνσταντή Ροκόφυλλου. Ένα όραμα με ευρύτερο στόχο τη συνολική εξέλιξη της περιοχής της Πάλαιρου σε έναν διεθνή, αυθεντικό τουριστικό προορισμό.Το Meraviglia slow living αν και μετρά μόλις τρία περίπου χρόνια λειτουργίας έχει καταφέρει να διακριθεί στην Ελλάδα αλλά και σε παγκόσμιους διαγωνισμούς, δείτε ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ διαφημίζοντας παράλληλα την ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου. 

Για το Meraviglia από την Πρέβεζα έχουν γίνει άρθρα και αναφορές σε μέσα παγκοσμίου βεληνεκούς, το οποίο και έχουν κατατάξει στις πιο Elegant και βιώσιμες τουριστικές μονάδες, φιλικότατες στο περιβάλλον, πέραν της αισθητικής και την απαράμιλλης αρχιτεκτονικής που το διακρίνει. 


Τέλος, το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Άρης Τζίμας ο οποίος στην σύντομη ομιλία του αφού αναφέρθηκε στις ομορφιές της περιοχής μας ενημέρωσε και για την άμεση πλέον προσβασιμότητα μέσω των νέων οδικών αξόνων, πέραν του διεθνούς αεροδρομίου του Ακτίου.







.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου