Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Κυριακή, Απριλίου 21, 2024

Οδικοί άξονες - Επιβεβαίωση του PrevezaBest για το αντικείμενο της σύσκεψης Ταχιάου -Καχριμάνη στα Γιάννενα - Παρέλαβε φάκελο ο Υφυπουργός


Στα Γιάννενα και στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη σύσκεψη μεταξύ του Υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Ταχιάου και του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων. 

Την σύσκεψη απασχόλησε κυρίως το θέμα της Εγνατίας και λιγότερο οι υποδομές της Πρέβεζας, όπως σωστά είχε γράψει το PrevezaBest ότι θα συνέβαινε, δείτε ΕΔΩ

Για τις εκκρεμότητες του οδικού δικτύου της Πρέβεζας ο Υφυπουργός ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη τι έχει προγραμματιστεί και τι έχει γίνει μέχρι στιγμής από πλευράς Περιφέρειας και ποιες είναι οι υποχρεώσεις του κράτους. 

Έτσι λοιπόν, όπως ήταν αναμενόμενο, για τις οδικές υποδομές του Νομού Πρέβεζας, την αναβάθμιση της παραλιακής δηλαδή και τη σύνδεση με την  Ιόνια Οδό, δεν προέκυψαν ειδήσεις.

Ο κ. Ταχιάος μίλησε για συνεχή συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, σε πολιτικό και υπηρεσιακό επίπεδο όμως συμπλήρωσε πως θα απαιτηθεί χρόνος για τα έργα αυτά.

«Φεύγω με έναν σημαντικό φάκελο. Έχουμε συνεχή συνεργασία. Είναι στο χέρι μας να βρούμε λύση για την δυτική πλευρά της Ηπείρου και την βόρεια παράκαμψη του Αμβρακικού. Θα βρεθεί λύση.. Δεν γίνονται όλα από τη μια στιγμή στην άλλη.. Θέλουν τον χρόνο τους τα έργα αυτά», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Τέλος, στην σύσκεψη δεν έλαβε κανείς μέρος από πλευράς της Πρέβεζας, ήτοι, Αντιπεριφερειάρχης, Βουλευτής, Δήμαρχος κτλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου