Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 31, 2024

Εθνική Οδός Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας... Έργα δεν θα έχει....


Ξεκάθαρο και σαφέστατο σε όλους τους τόνους και από τον πλέον αρμόδιο, Υπουργό Υποδομών, Χρ. Σταικούρα ότι η παραλιακή εθνική οδός, Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, θα παραμείνει ως έχει...

Ένα ιδιαίτερο καταπονημένο οδικό δίκτυο, μια εθνική λαιμητόμος. 

Οι όποιες παρεμβάσεις, αφορούν τους κυκλικούς κόμβους από την Περιφέρεια Ηπείρου. Το καθ'ύλην αρμόδιο, το κράτος και το Υπουργείο Υποδομών ξεκαθαρίζει πως ούτε υπάρχει κάποια σύμβαση αλλά ούτε προγραμματίζονται έργα... 

Να θυμίσουμε ότι στις αρχές Απριλίου ομάδα βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων οι Ηπειρώτες Όλγα Γεροβασίλη και Κώστας Μπάρκας είχαν καταθέσει ερώτηση σχετικά με την ανάγκη αναβάθμισης της Εθνικής Οδού Πρέβεζας- Ηγουμενίτσας.

...Και η απάντηση....

«Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, σας επισυνάπτουμε το σχετικό έγγραφο της Γενικής Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών με το συνημμένο σε αυτό έγγραφο» αναφέρει.

Τι λέει η υπηρεσία της οποίας προΐσταται ο Υπουργός;

«Σε απάντηση της με αριθμό 4095/2-4-2024 Ερώτησης Ομάδας Βουλευτών, που μας διαβιβάστηκε σας ενημερώνουμε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας ότι δεν υπάρχει κάποια εν εξελίξει σύμβαση στην Υπηρεσία μας ούτε προγραμματίζονται έργα σχετικά με την Εθνική Οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας».

Άλλωστε, ο Υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος ήταν επίσης ξεκάθαρος...Λεφτόδεντρα για τους δρόμους της Ηπείρου δεν υπάρχουν...υπάρχουν όμως για άλλες περιφέρειες φτάνει να ρίξει κανείς μια ματιά στο Πατρών Πύργου, ΒΟΑΚ, κ.α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου