Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Μαΐου 31, 2024

Συνεχίζουν τις εξορμήσεις τα μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α σε όλη τη περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας


Μετά τη πετυχημένη προεκλογική εκδήλωση με ομιλητή το σ. Βουρεκά Κώστα αρχιτέκτονα –υποψήφιο ευρωβουλευτή και θέμα τη «τουριστικοποίηση των πόλεων-δικαίωμα στην κατοικία», η τοπική επιτροπή της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α συνεχίζει τις προεκλογικές περιοδείες. 

Τη προτελευταία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές τα μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α  πραγματοποίησαν εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς και γειτονιές της Πρέβεζας, στις εργατικές κατοικίες, σε χωριά του πρώην δήμου Ζαλόγγου, στο πρώην δήμο Θεσπρωτικού στον οποίο πραγματοποιήθηκαν και συναντήσεις με κατοίκους. Η προεκλογική δραστηριότητα αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται με εξορμήσεις σε Λούρο-Καναλάκι ενώ τη Κυριακή το πρωί  θα βρεθεί στη πόλη της Πρέβεζας ο σ. Ρίζος Μιχάλης μέλος του Π.Σ.Ο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α ο οποίος το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα μιλήσει στην Άρτα.

Τα μέλη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α τόνισαν στο λαό της περιοχής:  «ότι η ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία σημαίνει ενίσχυση των μαχητικών αγώνων, στήριξη στη δύναμη που είναι μπροστά χωρίς συμβιβασμούς όπου δίνονται μάχες:

ü  Στους αγώνες για να σπάσει η λιτότητα, για αυξήσεις πολύ πάνω από τον πληθωρισμό, για ΣΣΕ.

ü  Στον μεγαλειώδη αγώνα των φοιτητών και της νεολαίας, για να ανατραπεί ο νόμος για τα ιδιωτικά ΑΕΙ.

ü  Στις μάχες των υγειονομικών για δημόσια και δωρεάν υγεία.

ü  Στην πάλη ενάντια στην περιβαλλοντική καταστροφή.

ü  Ενάντια στον πόλεμο και στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα από την Γάζα μέχρι την Ουκρανία. Για να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας στο πολεμικό σφαγείο.

ü  Στους αγώνες που ζητάνε δικαιοσύνη για το έγκλημα στα Τέμπη και για το ρατσιστικό έγκλημα στη Πύλο.

Αυτό την λογική εκπροσωπεί η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και θέλουμε να ενισχυθεί και στις ευρωεκλογές.

Η ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι βήμα για να δώσουμε με καλύτερους όρους τον αγώνα :

Ø  για να ανατραπεί η κυβέρνηση της ΝΔ και η πολιτική της.

Ø  για την ανατροπή συνολικά της πολιτικής του κέρδους, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, όχι για να αλλάξει αυτός που θα την διαχειριστεί. Γι’ αυτό πρέπει να καταδικάσουμε την συναινετική αντιπολίτευση των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Πλεύση Ελευθερίας να μην επιτρέψουμε να εξαργυρωθούν οι αγώνες μας από αυτούς που βάζουν πλάτη σε αυτή την πολιτική.

Ø  ενάντια στην ακροδεξιά, τον εθνικισμό, τον ρατσισμό, το μισογυνισμό και την ομοφοβία

Ø  Είναι ενίσχυση του αγώνα για ψωμί, ειρήνη, ελευθερίες, δημόσια δωρεάν υγεία, παιδεία, συγκοινωνίες, για να μπορούμε να ζούμε σε ανθρώπινες πόλεις και περιβάλλον.

Γι’ αυτό καλούμε σε ενίσχυση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Ανατρεπτική Συνεργασία. Γιατί είναι η μόνη δύναμη που μιλάει ξεκάθαρα για διεθνιστική αποδέσμευση από την Ε.Ε. σήμερα ως μία από τις βασικές προϋποθέσεις να ανασάνει ο λαός και να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη ανθρώπινη, απελευθερωτική κοινωνία. Γιατί παλεύει για την επαναστατική αλλαγή της κοινωνίας, με τον πλούτο και την εξουσία στα χέρια των εργαζόμενων.

Την επόμενη τελευταία εβδομάδα η προεκλογική δραστηριότητα θα συνεχιστεί με εξορμήσεις στη Φιλιππιάδα , στη Πάργα (παρουσία του υποψηφίου ευρωβουλευτή Λιαμπότη Σωτήρη), σε χωριά του Φαναρίου και της Πάργας αλλά και στη πόλη της Πρέβεζας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου