Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: 33ις κάτοικοι έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για τα αδέσποτα - Δύο μηνύσεις έχει δεχτεί ο Δήμαρχος όταν επιχείρησε να τα πάρει


Ξεσπούν οι κάτοικοι της περιοχής επί της Λ.Ιωαννίνων για το θέμα με τα αδέσποτα όπου σήμερα ένα από αυτά εκδηλώνοντας επιθετική συμπεριφορά κυνήγησε έναν 16χρονο μαθητή και προκειμένου να αποφύγει τον σκύλο έπεσε πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. 

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στο PrevezaBest για τα αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται επί της Λ.Ιωαννίνων αναφέρουν πως εδώ και μήνες έχει κατατεθεί στην Εισαγγελία μηνυτήρια αναφορά  η οποία έχει υπογραφεί από 33ις κατοίκους της περιοχής. 

Στη μηνυτήρια αναφορά μάλιστα δίνονται ημερομηνίες για διάφορα περιστατικά επιθέσεων των αδέσποτων ζώων σε βάρος των πολιτών. 

Μάλιστα, όπως μας αναφέρουν ένα μήνα πριν η κυρία που κατέθεσε την αναφορά κλήθηκε ως μάρτυρας στην εισαγγελία.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι με ηλικιωμένο ο οποίος "μαζεύει" αδέσποτα και εκτός των άλλων θέτουν θέμα υγιεινής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος έχει δεχτεί δύο μηνύσεις από τον ηλικιωμένο όταν προσπάθησε να παρέμβει για το θέμα με τα αδέσποτα στην Λ.Ιωαννίνων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου