Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Σάββατο, Ιουνίου 01, 2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Πρέβεζας - Ακτίου


Λ
όγω εκτέλεσης νέων προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης δικτύου ομβρίων στην ανοιχτή ράμπα 

Προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας στην Υποθαλάσσια Σήραγγα Ακτίου – Πρέβεζας, επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, λόγω ΝΕΩΝ προγραμματισμένων εργασιών αποκατάστασης δικτύου ομβρίων στην ανοιχτή ράμπα της Υποθαλάσσιας Σήραγγας Ακτίου – Πρέβεζας(είσοδος από την πλευρά της Πρέβεζας) 

Την τοποθέτηση πινακίδων αναγγελίας των έργων (Κ- 20) στα 800μ., προ του σημείου έναρξης των εργασιών και μείωση του ορίου ταχύτητας (Ρ-32), αρχικά στα 60 Χ/Ω και στη συνέχεια στα 40 Χ/Ω, με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πρέβεζα προς Άκτιο, την Δευτέρα(03/06/2024) και κατά τις ώρες 09.00 έως 22.00 ́ και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα. 

- Την τοποθέτηση πινακίδων αναγγελίας των έργων (Κ- 20) στα 400μ. προ του σημείου έναρξης των εργασιών και μείωση του ορίου ταχύτητας (Ρ-32), αρχικά στα 60 Χ/Ω και στη συνέχεια στα 40 Χ/Ω, με διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Άκτιο προς Πρέβεζα, την Τρίτη(04/06/2024)  και κατά τις ώρες 09.00 έως 22.00 ́ και εκ περιτροπής διεξαγωγή της κυκλοφορίας, από το ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Άκτιο. 2. 

Σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου