Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 18, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση των χορευτικών του Δήμου


Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 18/6 η ετήσια εκδήλωση των χορευτικών τμημάτων του Δήμου στο Δημοτικό Κηποθέατρο, Γιάννης Ρίτσος.

"Δώστε του χορού να πάει…" το θέμα της φετινής εκδήλωσης όπου μικροί και μεγάλοι χορευτικές "ταξίδεψαν" τους θεατούς σε ένα καλοκαιρινό θέαμα στην Ελλάδα μέσα από τους χορούς και τα τραγούδια.

Στην παράσταση συμμετείχαν περίπου 200 χορευτές και χορεύτριες από 10 τμήματα υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Αλέξανδρου Καρτεζίνη και Μιράντας Ανδρέου.

Μικροί και μεγάλοι χορευτές και χορεύτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και αφέθηκαν στους ρυθμούς της Ηπείρου, του Αιγαίου, του Ιονίου, της Θράκης, της Στερεάς Ελλάδας κι όπου αλλού χτυπά η “καρδιά” της Ελλάδας.



Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Προγραμματισμού Δήμου Πρέβεζας, κος Λεωνίδας Αργυρός ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σπουδαία που γίνεται στα χορευτικά τμήματα του Δήμου καθώς και στην προσφορά που έχουν στο πολιτιστικό στοιχείο της περιοχής, δήλωσε δε υπερήφανος για όλους τους συμμετέχοντες στην ετήσια χορευτική εκδήλωση.


Στ
ην ορχήστρα που πλαισίωσε την εκδήλωση συμμετείχαν οι Αλέξανδρος Λιοκάτης στο κλαρίνο και τον ζουρνά, Λάμπρος Τζόκας στο βιολί και το τραγούδι, Γιώργος Νικόπουλος στο λαούτο και Τάσος Ντάφλος στα κρουστά.



Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε η κα Ελένη Παππά.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου