Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Δευτέρα, Ιουνίου 24, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μοναδικό χορευτικό ταξίδι στην Ελλάδα από τον Σύλλογο Γυναικών του Αγίου Θωμά


Mε επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το ταξίδι στην παράδοση που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου,ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Επί σκηνής στην παραλία της Πρέβεζας ανέβηκαν 100 χορευτές από την Πιερία,την Ημαθία την Αιτωλοακαρνανία και την Πρέβεζα, ταξιδεύοντας το κοινό στα βήματα της παράδοσης από την Ήπειρο στην Ανατολική Ρωμυλία ,στη Σμύρνη, στο Αιγαίο και την Κρήτη, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Αβραμίδου, ενώ στο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λεωνίδας Αργυρός συνεχάρη και ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τις δράσεις του αλλά και τους συλλόγους που ταξίδεψαν στην πόλη μας για να συμμετέχουν σε αυτή την εκδήλωση του πολιτισμού και τους ευχήθηκε καλή διαμονή.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος βράβευσε τη συμπολίτισσα τους Κατερίνα Μίχου για την προσφορά της σε άρθρα κατα καιρούς με αναφορά τόσο στον Σύλλογο όσο και στον οικισμό του Αγίου Θωμά.


Οι σύλλογοι θα αναχωρήσουν σήμερα από την πόλη μας -που επέλεξαν να παρατείνουν τη διαμονή τους για ένα διήμερο- με τις καλύτερες εντυπώσεις όπως δήλωσαν τόσο από την φιλοξενία όσο και από τις ομορφιές της Πρέβεζας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Σύνδεσμος Συρρακιωτών Πρέβεζας, οι Σύλλογοι Κρητών Πιερίας και Ημαθίας, ο Ακαρνανικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας και ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Θωμά που ήταν και ο διοργανωτής της εκδήλωσης ανανεώνοντας το ραντεβού του για το καλοκαίρι του 2025.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου