Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2024

Γεροβασίλη: "Υποστελέχωση και ανάγκη ενίσχυσης Δ.Ο.Υ. Άρτας – Πρέβεζας – Λευκάδας"


Αναφορά προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων για τον κο Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών


Με αναφορά της προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Όλγα Γεροβασίλη κατέθεσε προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών το υπ’ αριθμ. 6/2024 και από 15.05.2024 Υπόμνημα του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Άρτας – Πρέβεζας – Λευκάδας, με το οποίο τίθενται τα σοβαρότατα ζητήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω Δ.Ο.Υ. ενώ σημαντικό ποσοστό των υπηρετούντων υπαλλήλων σε αυτές έχουν ήδη θεμελιώσει συνταξιοδοτικά δικαιώματα, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι οριακή και οι υπάλληλοι να απασχολούνται με παράλληλα καθήκοντα.

Ταυτόχρονα αναδεικνύονται τα προβλήματα που δημιουργεί η σχεδιαζόμενη κεντρικοποίηση υπηρεσιών της ΑΑΔΕ σε συνδυασμό με την ελλιπή ψηφιοποίηση αλλά και η ανάγκη αύξησης των απολαβών των υπαλλήλων, οι οποίες εκμηδενίζονται σε συνθήκες ακραίας ακρίβειας που επικρατούν στην ελληνική οικονομία.

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κο Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Θέμα: «Υποστελέχωση και Ανάγκη Ενίσχυσης Δ.Ο.Υ. Άρτας – Πρέβεζας – Λευκάδας»

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Γεροβασίλη Όλγα καταθέτει προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών το υπ’ αριθμ. 6/2024 και από 15.05.2024 Υπόμνημα του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Άρτας – Πρέβεζας – Λευκάδας, με το οποίο τίθενται τα σοβαρότατα ζητήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω Δ.Ο.Υ. ενώ σημαντικό ποσοστό των υπηρετούντων υπαλλήλων σε αυτές έχουν ήδη θεμελιώσει συνταξιοδοτικά δικαιώματα, με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι οριακή και οι υπάλληλοι να απασχολούνται με παράλληλα καθήκοντα. Ταυτόχρονα αναδεικνύονται τα προβλήματα που δημιουργεί η σχεδιαζόμενη κεντρικοποίηση υπηρεσιών της ΑΑΔΕ σε συνδυασμό με την ελλιπή ψηφιοποίηση αλλά και η ανάγκη αύξησης των απολαβών των υπαλλήλων, οι οποίες εκμηδενίζονται σε συνθήκες ακραίας ακρίβειας που επικρατούν στην ελληνική οικονομία.

Επισυνάπτεται το υπ’ αριθμ. 6/2024 και από 15.05.2024 Υπόμνημα του Συλλόγου Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. Άρτας – Πρέβεζας – Λευκάδας.

Παρακαλούμε για την άμεση εξέταση του συνημμένου, για την απάντηση και τις σχετικές σας ενέργειες καθώς και να μας ενημερώσετε σχετικά.

Αθήνα 14.06.2024

H καταθέτουσα Βουλευτής

Γεροβασίλη Όλγα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου