Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τρίτη, Ιουνίου 11, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Διευκρινήσεις από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αναμένει το Τμήμα Τροχαίας για την απόφαση Καχριμάνη


Η απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη για την απαγόρευση της κίνησης φορτηγών οχημάτων στις Εθνικές Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας- Γέφυρα Καλογήρου για τρεις μέρες την εβδομάδα, δείτε αναλυτικά ΕΔΩ φαίνεται πως πυροδοτεί μέρος αντιδράσεων.

Οι αντιδράσεις αυτές, αφορούν κυρίως στον ανεφοδιασμό της περιοχής με το ζήτημα των καυσίμων. 

Για τον εφοδιασμό των πρατηρίων υγρών καυσίμων και την κίνηση των βυτιοφόρων οχημάτων δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη στην απόφαση του Περιφερειάρχη κάτι που προκαλεί αντιδράσεις από τους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων. 

Στην ουσία τώρα του θέματος, ο Περιφερειάρχης έχει κοινοποιήσει την απόφαση του στα Τμήματα Τροχαίας Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας που καλούνται να εφαρμόσουν στη πράξη την απόφαση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του PrevezaBest, τα κατά τόπους τμήματα τροχαίας έχουν απευθυνθεί στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να δώσει τις σχετικές διευκρινιστικές οδηγίες καθώς γίνεται λόγος για μια απόφαση που έχει κενά. 

Από την άλλη, ο Περιφερειάρχης, σύμφωνα με έγκυρες πηγές εμμένει στην απόφαση του ότι δηλαδή για την εφαρμογή της δεν απαιτείται ΚΥΑ. 

Το θέμα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα. 

1 σχόλιο:

  1. Εχω να πώ για ένα ανύπαρκτο κράτος για το νομό πρέβεζας που σ αυτό έχουν μεγάλη ευθύνη ο καχριμάνης αλλά και οι τοπικοί άρχοντες. Ο Καββαδας στη λευκάδα που έχει πυγμή και κύρος τα εχει δρομολογήσει όλα τέλεια και ολοκληρώνονται και οι δρόμοι και όλα τα έργα ανάπτυξης. Ο καχριμάνης τα έκανε πλακάκια με τον ταχιάο να του φτιάξει το δρόμο για την κακαβιά (βλέπε συμφέροντα ιωαννίνων) και βέβαια δεν ξέχασε να βγάλει απο την απαγόρευση τα φορτηγά απο τις κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικες μονάδες που στην πλειοψηφία τους είναι στα ιωάννινα. Για τα συμφέροντα και τον εφοδιασμο της πρέβεζας μην τον είδατε τον κ. Καχριμάνη.
    Αυτοί είστε κύριοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή